Een nieuw avontuur met LETS

Hoewel ik nog steeds lid ben van de letsgroep in de stad waar ik vroeger woonde (ik geraak mijn duimkes niet kwijt) ging ik gisteren naar een bijeenkomst van Lets in de nieuwe stad. Want we wonen niet alleen in een andere stad, maar ook in een andere provincie en dus moest ik me nu inschrijven in een nieuwe groep. Want letsen is toch vooral lokaal.

Samen met kleine Fee ging ik naar Eikevliet, een dorpje in Bornem. Mooi! Een dorpje te midden de velden. Op voorhand was mijn humeur al TOP.
Hoewel de uitleg voor mij niet nieuw was, maar men er ginds wel op staat dat ieder nieuw lid een bijeenkomst volgt was het toch een toffe bijeenkomst met aangename mensen.
Het verrassende was ook dat ik er iemand tegen kwam die ik al jaren niet meer gezien had. Een lieve vrouw met wie we ooit babyzwemmen volgde en die nu ook bij Lets ging inschrijven. We hadden meteen veel stof om over te praten.
En zo ben ik klaar voor nieuw avontuur. Letsen in de nieuwe gemeente. Ik ben echt benieuwd hoe het hier gaat gaan.

Verder was de man jarig. Hij mocht 42 kaarsjes uitblazen. We aten dus taart en gingen 's avonds nog uit eten naar de kinderboerderij. Later ging man zelfs nog tot op de kermis.
En daarna moesten de kinderen nog in bad waardoor ze wel wat later dan anders in hun bedjes lagen.

Het was een vol weekend.

Vandaag hou ik dus rustig. Vooral voor Feetje. Ik ben toch voor rust en regelmatig al eindig ik vaak in chaos ;-).  Ik doe de was en lees wat in mijn boek of kranten. Lekker rommelen en zelfs een praatje met de postbode kan er af. Grappig was dat ik zo 'het nieuwtje van 't straat te weten kwam.' Het was wel geen leuk nieuw, maar ik dacht: 'een postbode weet toch veel!'

Zo. En nu ga ik nog wat lezen want nog een uurtje en dan is het weer tijd om de kinderen op te halen.

Reacties

 1. Nog een fijne verjaardag voor je man hoor!!
  En ik duim voor een even goede letsgroep dan in je vorige gemeente!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je mans verjaardag nog!
  Dat letsen lijkt me wel leuk! Hier in de buurt zijn er zo nog geen letsgroepen
  denk ik....
  Veel liefs en fijne dag nog

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.