Caravanmus


Negen weken vakantie vullen is goed gelukt. De oudere kinderen delen hun tijd natuurlijk zelf wel in. De oudsten gaan af en toe wat werken en dit jaar was het zo een prachtig weer en we maakten best wel veel uitstapjes. Meer dan andere jaren. Een week aan zee, meer dan 14 dagen Spanje, tien dagen Chirokamp, de camping, naar het Dranouter festival, wandelen, de Zoo, Plopsa en natuurlijk heel veel buiten spelen.
De kinderen groeiden. Fee staat ondertussen weer wat steviger op de beentjes en laat elk hart smelten, maar toch het meeste dat van mij.
 De zusjes.
  Ik ben nog altijd wat moe en in Zeeland kwam ik amper mijn caravanterrein af. De kinderen waren vaak met hun fietsen weg en ik was dan alleen met Fee wat toch al een groot verschil was. In die zes dagen las ik toch weer twee boeken uit (waaronder leven zonder auto). We sliepen er allemaal als roosjes.
Ik geef toe dat ik nu wel verlang naar het nieuwe schooljaar. Zo stilletjes aan.
Maar woensdag ga ik wellicht toch weer een paar dagen naar Zeeland. Een laatste keer voorlopig.
Als is het niet zo goed voor mijn 'dieet'. Ik was al drie kilo af, maar vijf dagen camping en twee kilo er weer aan. Ik laat mij daar dan ook compleet gaan aan chocolade en koekjes en geen beweging. Geen karakter ginds op dat vlak.
Gelukkig lukt het thuis dan weer om op te passen.

De kinderen amuseerden zich er te pletter. Ze willen meteen terug. Ja. Ze vinden het echt wel leuker ginds. De jongsten dan want de ouderen zijn ook wel blij dat ze opnieuw internet hebben en eens iets anders kunnen doen dan rondhangen op de camping. Voor de jongste kinderen is de camping één groot feest.
 LOL.

 Jong geleerd is oud gedaan. Gocarten en visjes eten. De visboer komt er op zaterdag.


 De kinderclub op de camping is gratis en ons kinderen zijn er dagelijks te vinden. Af en toe stond er plots iemand anders in ons tuintje.
Nu is het dus tijd om weer thuis de post te sorteren, betalingen te doen en wat zaken te regelen.

Misschien moet ik in mijn verjaarweekend gewoon eens twee dagen slapen :-).

Bedankt voor jullie support trouwens.

Reacties

 1. wat een mooie foto's allemaal!!!!de foto's van je kids,heeel schoon!
  groeten debora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig mooie foto van al de kinderen. Wat lijken de 2 dochters links en rechts veel op alkaar. Het zou een tweeling kunnen zijn. Erg mooi. De andere foto's zijn ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige familie foto!! Wat lijken ze zo hard op mekaar. Echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.