Toch nog een baaldag in deze prachtige zomer !

 Uit de tuin van mijn vader kwam deze reuzekomkommer. Ernaast ligt er één van de supermarkt. We aten hem gisteren op.

Gisteren had ik een mindere dag. De zomer is al fantastisch geweest. Hij kan eigenlijk niet meer stuk, maar gisteren was een dag vol 'tegenslagjes'.
Zo had ik gisteren mijn auto volgeladen voor het containerpark. Zetels naar beneden, gesleur met papier, groen, plastiek enzovoorts. En dan met een volle auto rijden naar het park. Om daar voor een gesloten poort te staan. XXXX vergeten dat donderdag sluitingsdag is.
Dan maar op naar de supermarkt met de lege flessen met statiegeld. Wijnflessen die de man gaan halen is.
Bleek de helft ervan uit een andere supermarkt te komen. Ik wist niet eens dat de man daar wijn ging halen !
Maar soit. Dat is maar een kleintje.
Ik had in de supermarkt toch ook nog een meevaller. Laten we zeggen dat ik me 5 euro profijt deed op het kassaticket. Deze keer heb ik niets gezegd.
De dag verliep verder nog redelijk normaal. Buiten het feit dat een zoon een volle chocopot liet vallen en andere dochter een glas en nadien er toch nog ergens een glassplinter bleek te liggen waar dan weer nog een andere dochter in liep.
En dan waren er de muggen van de vorige nacht geweest waardoor onze kleine Fee vol beten stond. Van die rode dikke plekken. En nergens waren mijn 2 muggensticks te vinden.
Ook alle nagelknippers hadden weer andere oorden opgezocht waardoor mijn gebroken nagel een paar uur moest wachten om bijgewerkt worden.
En toen ik net even mijn geduld verloor stond er een letser aan de deur.
Wel tof: ik heb vandaag 2 keer geletst. Meevaller dus.
Het bleef zo in evenwicht: deze dag.
En toen kwam de avond dat ons Fee die het plonsbadje ging verkennen.
Dolle pret in het zwembadje.


Dat ging even zo door tot Mats met een hark een groot gat in het zwembad maakte. Gedaan met de pret.
 
Dan maar naar binnen want ondertussen was het grote onweer gearriveerd en daar ging ik dus nog even van genieten. Want zo een onweer af en toe is welkom.
Maar mijn plezier van korte duur want het begon weer te lekken in de keuken door ons plat dak. Net als vorig jaar in augustus. Het lek dus waar de verzekering niet voor wou tussen komen omdat ze de vorige eigenaars al vergoedt had voor hetzelfde, maar die nagelaten hadden dit te maken.
Dat lek was er dus weer en het druppelde dus in onze keuken.
Met als gevolg dat ook mijn lieve man een rothumeur had op dit einde van de dag.
 
En dus ging ik om negen uur al slapen want zulke dagen zijn best zo snel mogelijk OM.
 
Deze nacht hadden we ook nog 'gasten'. Twee vriendinnen van een dochter bleven slapen. Dat doen ze in de kelder :-) dus geen last van.
 
Om 6 uur was ik al uit de veren om met goede moed deze nieuwe dag te beginnen. Die vast weer super gaat zijn zoals bijna alle dagen al in deze zomer.
 
Fijn weekend !

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.