Yes! Gevonden. Leve de Gezinsbond.

Deze ochtend moest ik dan toch de fiets (met fietskar) op om naar de tweedehandsbeurs te gaan. Man was met de grote auto weg om de kinderen naar de zwemlessen te brengen en dochter ging werken (studentenjob). Gelukkig was het hier maar zowat een kilometer verder en de buitenlucht deed heel veel deugd.

Op de beurs was ik een half uur te vroeg. Ik dacht echt dat het om negen uur begon, maar het was half tien. Gelukkig mocht ik wel binnen al rondneuzen, maar ik dronk eerst een koffie en maakte een praatje.
Nadien scoorde ik een prachtige Maxi-Cosi. Precies wat ik in gedachten had. Op de hele beurs waren er maar drie. Een rode die ik zelf had bij Fee dus die viel af. En twee grijze. Precies de kleur waar ik een beetje naar op zoek was. De ene was 50 euro en voelde wel al goed gebruikt aan, maar er waren wel veel assesoires bij zoals regenhoes en een paar nestzakjes. De andere was 125 euro en was enkel een nestzakje bij, maar amper gebruikt (hij zag er nieuw uit!) en die laatste vond ik natuurlijk het mooiste. Ik kon niet kiezen! Keuzestress!
Dus wandelde ik nog een toerke rond en dronk nog een koffie in de hoop dat misschien 1 van die 2 verkocht ging zijn en ik niets meer te kiezen zou hebben. Maar beiden bleven te koop.
Ik koos dan toch maar voor de duurste en kon nog 25 euro van de prijs krijgen, maar die vond ik gewoon de mooiste. Hij zag er ook veel nieuwer uit dan de andere. Ik ben toch tevreden.
 
Ik heb daar niet alleen een maxi cosi gekocht. Voor op de kamer van Fee kocht ik nog een slinger ven Lief!
En natuurlijk ging ik ook met mooie kleertjes naar huis. Alles voor zeer weinig geld. Het pakje voor de baby is zelfs nooit gedragen. Echt top wanneer je zo kleertjes op de kop kunt tikken.
Liesje maakte ik ook nog blij met een superzachte jas en wintersloeffen. Ze wou alles meteen aanhouden. Feetje droeg vandaag dan weer iets dat ik de vorige keer al kocht op een beurs.
 

In de regen keerde ik tevreden, maar met pijn terug, maar het was het zoooo waard.  Ik gaf me ook op als vrijwilliger voor de Gezinsbond. Daar heb ik heel veel zin in want ik ben een echte fan van de Gezinsbond. Pas in 2017, maar ik kijk er nu al naar uit.

Thuis maakte ik de tafel klaar voor de middag met lekkere koffiekoeken en speculaas zodat onze zwemmers meteen konden aanschuiven bij aankomst.

De rest van den dag hou ik het nu wel rustig. Gewoon wat de was doen en de weekendkranten lezen.
En misschien zelf nog wat proberen verkopen op kapaza.

Het is er de dag voor :-).

Fijne zaterdag!

Reacties

  1. vind ik ook leuk zo'n beurzen,kan je nog iets mooi's op de kop tikken voor weinig geld,mooi jasje,hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou ook zo van die tweedehandsbeurzen voor kinderkledij van de gezinsbond of van de femma, ik ga er graag helpen en vind er zelfs soms nog nieuwe dingen die ik dan kado kan doen als er een babietje geboren wordt...Op mijn man zijn werk werken nog veel jonge mensen en daar worden nog regelmatig kindjes gekocht...;) er staat ook een winkel die nieuwe kleertjes verkoopt aan dumpprijzen...Wat heb je mooie dingen gescoord! liefs en een fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt hele mooi spulletjes gescoord! Je zou maar gek zijn om ze nieuw te kopen als je ze ook (bijna) nieuw voor veel minder geld kan aanschaffen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.