Buikgevoel

Steeds wanneer ik dit liedje hoor krijg ik kippenvel!! (Dotan met Home)Vandaag vond ik een beetje een gekke dag. Het leek wel of ik verliefd was. Mijn buik deed raar. Er zaten vlinders in.

Was ik dan echt zo blij dat het de eerste schooldag was? Was ik echt zo opgelucht dat ik er op slag zielsgelukkig van werd (voor heel kort natuurlijk!)?Mats naar de opvang en nog één kleuter in de kleuterklasjes. Lies ging naar de tweede kleuterklas.

Drie jongens in het lager onderwijs. Naar het eerste, tweede en zesde leerjaar. Vier tieners in de middelbare school waarvan één haar allerlaatste al en één veranderde van school en gaat nu in deze stad naar school (kan ze gewoon met de fiets en met haar vriendin/buurmeisje oprijden).Zelf moet ik mijn draai weer vinden.

Het leek of er niets uit mijn handen kwam vandaag.

Ik deed wel grote boodschappen en ging met Fee naar de dokter. Ze is een gemiddelde baby met haar 62 cm op drie maanden en 6,1 kg om even aan cijfertjes te gaan doen. Ze brabbelt er op los wanneer je tegen haar praat (Ze praat echt terug. Fee maakt heel erg contact), ze grijpt naar speelgoed (en het lukt haar echt), ze lacht naar hartenlust, ... Ons Fee geeft mij ook een fijn buikgevoel. Een prik kreeg ze vandaag niet omdat ze wat hoest. Volgende week dan...

Thijs is zes, tanden kwijt, naar het eerste leerjaar. Mijlpalen !
En Niels naar het tweede leerjaar.

Wouter ook al naar het zesde leerjaar.
 
Vandaag dus de eerste schooldag en een TV ploeg in onze straat (maar niet bij ons).
En veel 'huiswerk'. Papieren invullen van 7 kinders, een boek kaften, een agenda invullen, foto's zoeken, doosjes, geld geven voor nog meer schoolspullen, ...
 
Het eten ging binnen als zoete broodjes. Quiche met spinazie, tomaatjes, spekjes en ei. Ook het buurmeisje at mee. Volgende keer moet ik echt meer maken.
 
Nu kruip ik in bed met een boek. Eindelijk rust.

Reacties

  1. Ja soms heeft een mens eens NOOD aan rust hé .Geniet van de komende eerste schooldagen en van de vlinders in je buik :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het gaat erg snel. 65 dagen leken lang maar wat vliegt dat dan weer snel om. Geniet van de "rust"en de vlinders in je buik.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.