Lastige dagen

Het zijn een beetje moeilijke dagen en nachten. Fee weent veel en wil vaak eten (zo om de twee uur)en ze wil deze keer niet gewoon één borst, maar alle twee. Die ene borst had ze altijd genoeg mee (tot een paar dagen geleden) en groeide ze heel goed van. Tien minuten en klaar was ze. Nu eet ze acht minuten aan de ene borst en daarna wil ze nog vijf minuten de andere. En voordien werd ze maar één keer 's nachts wakker. Nu gewoon om de twee uur. 22 uur, 00uur, 2 uur, 4 uur, ... ik slaap in met het lampje nog aan en moeilijke houdingen. Wanneer ik haar wat langer laat zeuren (vijf minuten ipv één minuut)is Tim wakker en aan 't zeuren dat de andere kinderen gaan wakker worden dus dan neem ik haar weer aan de borst. Overdag laat ik haar soms eens wenen.
Ze heeft ook geen geduld meer. Voordien kon ze makkelijk 'wachten' tot de melk er was. Nu is ze al snel boos en aan 't wenen omdat de melk niet meteen komt. Inhaaldagen dus :-).

Ze speelt ook minder op haar mat. In het begin vond ze dat super interessant en speelde ze echt en was ze blij, maar nu lukt het amper nog vijf minuten. Dan weent ze.
Haar speeltje in de autostoel krijgt wel nog aandacht.
Zelf probeer ik ondertussen zo veel mogelijk te drinken en goed en gezond te eten, maar rusten gaat niet. En sinds twee dagen heb ik dus die uitslag over heel mijn lijf. Fee heeft niets hoor van die uitslag. Ze weent alleen wat meer dan anders behalve in haar wandelwagen waar ze nu wel graag in ligt. Vooral in haar warm tijgerpakje slaapt ze heerlijk. Ik heb al overwogen om dat pakje gewoon 's nachts ook aan te doen in haar bedje (haha)

 Ik heb een beetje stress door alle gedoe met ons huis. Wil 's avonds op tijd de kinders in bed en wanneer dat dan niet goed lukt schiet ik in de 'lastige' fase. Dan roep ik weleens. Het lukt me ook niet kalm te blijven wanneer Lies voor de twintigste keer haar bed uitkomt.
Dat van ons huis zou ik moeten kunnen loslaten misschien, maar binnen de negen maanden moet ons huis nu verkocht geraken. Dan is de tijd om (begrijp je!)en we verkopen het nu al met serieus verlies. Maandag mogen we weer bij de bank op bezoek om alles nog eens te doorspreken.
Loslaten is dus een beetje moeilijk.

Vandaag heb ik Lies thuis gelaten. Ze was deze week een beetje vermoeid en de juf had dinsdag laten weten dat ze het wat moeilijk had. Dus vandaag mocht ze bij mij blijven en het was toch wel fijn moet ik zeggen.

We zijn niet naar Plopsa geweest. Dit een foto van een twee tal weken geleden. Toen zijn we bij Wickie op bezoek geweest.

We hopen hier dus dat Feetje snel weer voldaan gaat zijn na een voeding. Dat ik van mijn uitslag vanaf geraak en Liesje gaat morgen gewoon weer naar school.

Reacties

 1. Misschien een stevige groeispurt !!!!
  Een super gelukkige verjaardag vandaag, laat je maar eens goed verwennen !!!
  Dikke kus !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 10 minuutjes en klaar...? Wow, wat een sneltrein! Bij mij duurde het bijna anderhalf uur, twee keer per nacht... Kan geloven dat je zwaar voorstander bent van bv :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Sandra !
  Lastig als het zo loopt kost je veel energie,zeker het huis dat zijn toch dingen waar je geen grip op hebt,maar je wel veel kopzorgen kunnen geven.geniet van het zonnetje,fijn weekend,

  Lieve groet,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.