Panne en grijs worden

Mijn woorden van gisteren waren nog niet koud of daar was er een echte panne.
Een uur lang had onze straat geen elektriciteit rond de middag.
Net op dat moment was ik koffie aan het maken en die was voor 1/3de klaar, mijn wasmachine en droogkast was aan het werken (het regende)en man zat op de computer te werken.
En plots was daar niets meer.

Stilte. Dat viel vooral op.
Er zijn ook dingen die je dan opvallen.
De garagepoort gaat ook niet meer open om even je fiets te pakken (dochter), huiswerk maken is ook plots gedaan, chocomelk opwarmen lukt niet, koken ook niet, de koffiezetmachine stopte prompt en er was geen licht in de garage of kelder (nergens, maar op die plaatsen was het wel erg donker! Om de schoenen te zoeken bijvoorbeeld voor de chiro), enz...

Er was hier ook wat verbazing. Ze gingen ons toch een week op voorhand verwittigen bij een onderbreking!!!
En het gasfornuis werkt ook niet wist je dat?

Verder heb ik vooral veel was gedaan vandaag.
De kinders gingen voor het eerst naar de jeugdbeweging in de nieuwe gemeente en echt een mooie omgeving daar. Groen, bos, ...

En nu ga ik bijna te bed want ik ben echt moe. Ik heb een korte nacht achter de rug (gisteren pas rond middernacht gaan slapen) met een ziek Liesje en ons Feetje die twee keer wou drinken. En toen was Mats om half zeven wakker. En 's zondags sta ik meestal op zodat de man eens wat langer kan liggen.
Dus ik verlang wel heel erg naar mijn bed.

Ik ga mijn haar ook niet meer verven heb ik vandaag besloten. Naar de kapper geraak ik niet en ik had al twee kleurtjes gekocht (zwart en rood), maar ik zie er erg tegenop om het te kleuren dus waarom niet gewoon mijn natuurlijke kleur. Donkerbruin dus met grijze tinten...
Ik zoek ook iemand die mijn haar eens een beetje zou willen bijknippen. Momenteel draag ik het altijd in een staart wegens te wild los.

Zo. Dat was het dan. Opgewonden zijn door de onverwachte stroompanne en besluiten om eindelijk grijs te worden!

Reacties

 1. Ook ik begin langzaam te grijzen and I love it !
  Stroompanne is vervelend. En je zonnepanelen dan? Leverde die niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zonnepanelen geven geen elektriciteit bij panne. Ze zorgen wel voor je eigen elektriciteit zodat je daar ook niet voor moet betalen wanneer je zuinig bent. De rest gaat terug op het net. Maar als er panne is heb je dus geen.

   Verwijderen
 2. Oei dat is lastig kun je zien hoe verwend we zijn. Grijs daar zit ik vaak aan te denken, ik zou niet eens weten wat voor kleur mijn haar heeft. Mijn man verft het altijd met veel liefde anders was het al lang grijs geweest. Knippen doe ik zelf al jaren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zijn inderdaad erg verwend. Je kan zelfs niet koken op gas zonder elektriciteit tenzij met een aparte gasbrander (zoals op de camping).

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.