Groen in huis, inbraak(je), Halloween en andere hypes

Zondag op de camping was het voor de man niet zo een fijne terugkomst.
Het was enorm veel werk. Normaal gaan we met minstens vijf man voor de opkuis, nu met twee.
En er was ingebroken.
Op zich gebeurt dit wel vaker op campings wanneer er weinig vakantiegasten zijn want het is er rustig en er is geen controle.
Onze volle bus gas is weg, maar de rest hebben ze gelukkig laten staan. Iemand zal het wel nodig gehad hebben :-).
Op de korte tijd dat ze er waren was er ook plots veel nieuws.

Dezer dagen maak ik vaker luiemoederseten. Het lukt me niet meer om een uur achter de kookpotten te staan. Zelfs een volle boodschappenkar vullen, laden, legen, .... is een heel karwei. Bij de Colruyt had ik trouwens een volle kar voor 128 euro en dan was er nog Sintgerief bij.

Van een klant kregen we zomaar twee vetplanten. Eén kreeg een plaats op mijn vensterbank. Ik ben al efkens bezig om meer groen in huis te hebben. Dat vertelde ik hier al. Maar toch vooral vetplanten en cactussen dan want ik ben niet zo goed met ander groen.

Gisteren kocht ik ook het allereerste Nieuwjaarskaartje. En ik verkocht in een recordtempo (binnen het uur)iets op kapaza. Ik deed namelijk al mijn boeken van de hand van Pascale Naessens. Elf stuks voor 50 euro en dat was blijkbaar een koopje. Hoewel ik haar recepten heel goed kan smaken wou ik er vanaf. Ik wil niet zoals duizenden anderen haar boeken in huis. Ik hou niet van de hype. Het is zoals met Studio 100. Hoe minder er van in huis, hoe beter. Ik hou niet van hypes. Wanneer iets te populair is of wordt haak ik af. Ik ga nog meer boeken verkopen.
En spullen. En kledij.

Vandaag was mijn mama jarig en gingen we nog eens samen op stap. Ontbijten, heel veel babbelen en een beetje winkelen. Helaas ging het me lastig af door het tegenstribbelende bekken. Zolang ik kan zitten is het oké, maar wandelen wordt weer pijnlijker met de dag.

Deze week staat alles in teken van Halloween. Hier in huis doe ik daar niet aan mee. Er is dan ook geen enkele decoratie, maar elders doen ze dat wel. Er was vrijdag al een griezeltocht en deze week (behalve morgen)mochten de kinderen in outfit naar school. Dat doe ik eigenlijk ook niet, maar toevallig had ik wat in huis dat best als outfit voor ons Liesje kon doorgaan en zo ging ze dus naar school. Al de kledij droeg ze vorig jaar ook al. Enkel de diadeem en de schoenen zijn nieuw. In de H&M kun je trouwens ook heel gewone outfits in de trant van Halloween vinden. Kledij die je ook na Halloween nog kan aandoen. Voor meisjes is er een overvloed, voor jongens is de keuze heel beperkt.
Morgen komt de schoolfotograaf. Vandaag diende ik de oogarts (voor Liesje) te annuleren. De man kon niet op tijd thuis zijn en ik had geen andere oplossing.
 
Ondertussen is het hier in huis weer een rommeltje. Morgen ga ik weer wat grondiger opruimen overal.  Wat orde op zaken stellen weer. Niet te geloven hoe snel dat hier een puinhoop wordt als je iets teveel uithuizig bent of iets minder doet.
Je kan het nooit eens wat laten verslappen.
Toch probeer ik 's middags al was het een half uurtje RUST in te lassen.
 
 
 


Tot slot nog even iets over de zwangerschap die nu iets meer dan 31 weken ver is.
De baby wordt steeds groter. Ik voel hem zo vaak erg aanwezig. Hij schopt zowat de hele dag door. Soms heel hoog, soms helemaal onderaan, ... Ik kan soms amper geloven dat hij nog zolang in mijn buik moet vertoeven. Hij lijkt echt al zo groot. Hij is zo krachtig. Mijn buik is groot. Op een goede twee weken ben ik nu wel 600 gram bij (wat ik niet fijn vind).

En nu ga ik voor de stoof zitten. Ik kijk nu ook naar het tweede seizoen van Breaking Bad. En lees de allerlaatste comic van The Walking Dead.

En nu dus. Rust (hoop ik dan)!

Reacties

 1. Ohhh had ik dat gezien op kapaza....ik ben steeds te laat voor jou leuke boeken. ..ik vind ook je shopje op kapaza niet meer terug...je mag gerust een linkje op je blog zetten...en verzorg je !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.kapaza.be/nl/li?id=2137776

   De link is bovenstaande, maar ik krijg hem er niet op zo.

   Verwijderen
 2. Vervelend dat mensen niet van andermans spullen kunnen afblijven.
  Je mag toch wel wat aankomen? Lies ziet er prachtig uit.
  Sterkte met op ruimen. Ik kon je winkeltje ook niet vinden maar ik ga nu even zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen