Ik wil een BOB op een rare zaterdag !

Best een raar dagje vandaag. Een zaterdag zoals er niet zoveel voorkomen in mijn leventje.
In plaats van naar de zwemlessen bracht ik de twee zonen van 8 en 9 jaar naar Westmalle waar ze op griezelkamp gingen met Kazou voor vijf dagen. Midden in het groen op een groot terrein.
Dit is goed voor de jongens. Buiten zijn, buiten spelen, samen zijn, ...
Beter dan thuis bij hun vermoeide moeder :-). En beter voor mij ook uiteindelijk want tja. Het is zo. Zonder de jongens is het natuurlijk veel rustiger ook al zijn de kleintjes er ook nog.

Terwijl ik weg ben letten de dochters thuis op de kleintjes en krijg ik het plots in mijn hoofd dat ik naar de kapper wil. Het moet weer gekleurd worden (bijna zes weken geleden)en ook wil ik al maanden eigenlijk een bob, maar telkens laat ik de haren weer kortwieken waardoor ik natuurlijk nooit een bob kan hebben.
Ik stop bij de kapper en heb geluk want het is meteen aan mij. Een tintje lichter alweer en het wordt nu zo geknipt dat ik kan starten met 'laten groeien' en binnen een maand of zes zo zegt de kapper kun je een bob hebben. Of ik zoveel geduld ga hebben weet ik niet, maar omdat ik het toch al een tijdje wil en een bob echt leuk vind laat ik het zo knippen.
Het kappersbezoek werkt helend. Ik val bijna in slaap en krijg een hoofdmassage.
Zo is het dus geworden (voorlopig).
En zo wil ik het binnen een half jaar ongeveer.

Achteraf sprong ik nog even een Zara binnen. Voor de eerste keer in mijn leven. Mijn dochters vinden dat een toffe winkel, maar aangezien er hier in de buurt geen was ging ik er nog nooit 1 binnen.
Sinds een paar dagen is er dus zo een winkel in de buurt :-) en ik volgde de massa. Ik was eigenlijk al lang nieuwsgierig. Voor een keer vond ik de massa niet erg al blijf ik het gek vinden dat mensen elkaar 'volgen'.
't Is inderdaad een leuke winkel met kleine prijzen. Heel anders ook dan H&M. En ik kocht er een setje voor de baby in mooi bruin. Het was superdruk dus ik was snel weg, maar ik denk wel dat ik nog eens terug ga.

Nadien reed ik richting thuis waar alles prima was verlopen. De kleintjes leefden nog ;-) al had ons Fee om drie uur 's middags haar pyjama nog aan :p.
Dan nog even naar het dorp met Liesje waar het thema Griezelen was en er gratis suikerspin, chocomelk en soep te krijgen was. Normaal gezien ga ik nooit in het weekend naar 't dorp, maar ik had er gewoon zin in. Om een bestelling bij de boekhandel op te halen, daar iets te drinken (openboekdagen) en met de gratis bon een suikerspin voor Liesje te halen. De oudste dochter kwam van Antwerpen en liep met ons mee.

Een zaterdag zoals er weinig zijn en er waarschijnlijk in de toekomst ook niet meteen zullen volgen. Want ik hou niet van teveel mensen en teveel drukte. En ik had geen minuut rust.
Maar ik had gewoon zin in zo een zaterdag denk ik. Een zaterdag waar ik normaal gezien ver weg van blijf, maar vandaag was het oké.

Morgen blijf ik de hele dag thuis en ga ik me enkel en alleen bezig houden met de WAS en alles wat daar bij hoort.
Buiten dat wil ik lezen en luilakken.
De tienerkamer gaat aangepakt worden, maar dat doet de man. Verven! Voor mij is enkel de inrichting, maar dat is voor iets later.

En het schijnt dat het uur ook nog verzet moet worden morgen. Het zou weleens een lange dag kunnen worden...

Reacties

  1. mooi kapsel Sandra!!en eens shoppen kan ook eens goed doen,als het niet te druk is,heb ik ook gedaan direct na de middag,terwijl alle mensen nog eten en rusten toen ik naar huis kwam was het dan al drukkk aan het worden.geniet van je weekend en de jongens zullen zich wel amuseren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi je haar! Ik ben zoals jij , als ik t in mijn hoofd krijg om mijn haar te laten knippen moet het NU gebeuren. Ik wou sparen voor halflang haar maar heb dun maar véél haar en op den duur valt alles zo zwaar en dan krijg ik het ineens ..het moet opgeknipt worden ...mooi modelletje dat je wil volgende keer. Groeten, Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik volg al een tijdje je hele leuke blog! leuk je haar! dat gaat helemaal goed komen met die bob,fijne zondag verder, groetjes, stella.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen