Ikea op zondag viel reuze mee !

Vandaag dan toch maar eens poseren met buik en kind voor de half afgewerkte Kerstboom en al de rommel her en der want anders komt het er toch niet van. En niet iedereen is een keer hoogzwanger in deze speciale periode. Van de zowat 20 foto's heb ik er veel moeten verwijderen en helaas waren diegene die ik uiteindelijk koos ook niet van al te beste kwaliteit. We zijn er het hier thuis over eens dat ik dringend eens iets moet doen aan de kwaliteit van mijn foto's :-). Zelfs jaren geleden waren er betere foto's.
 Nog steeds verkouden en eerst ging de dag precies niet goed vooruit, maar toen besloten we om toch maar naar de Ikea te rijden terwijl de kinderen naar de chiro waren. Niet voor ons plezier want we vreesden de massa. Maar de man kan al weken een kast op de jongenskamer niet in elkaar zetten wegens een tekort aan schroeven en vijzen (Ikea hé!)en is al een keer moeten terug gaan, maar nu kwam het er maar niet van.
Zelf had ik dan weer een theepot gekocht die een miskoop bleek dus die moest ook terug.
En een mat. We moesten een nieuwe mat hebben want onze andere in de keuken kregen we niet meer proper. En we kunnen best wel tegen wat vlekken, maar het werd wat te gortig dus deze week had de man de oude mat meegenomen naar het containerpark en waren we klaar voor een nieuwe. Durven we een lichte kleur aan? Ja. Dus en we waren thuis gekomen best blij met het resultaat. Ze past goed in onze keuken en bij onze decoratie/meubels.En hoe was het dan in de Ikea? Redelijk druk, maar ik heb het al erger geweten. Bij de klantendienst waren we supersnel geholpen. Amper een wachtrij en ook in de koffiebar werden we meteen bediend. Van drukte was daar dus geen sprake. In de winkel zelf was het even tussen de massa wandelen op weg naar de tapijten, maar daar hadden we snel gekozen en waren we hop weg naar de kassa. Zelfscan omdat we maar 1 artikel hadden en ook daar amper een wachtrij.
Nog even wat balletjes kopen voor het avondeten, een hotdog voor man en kind en dan naar de auto naar huis.
Deze keer viel het dus reuze mee in de Ikea (in Gent).

Thuis was het eten, nog wat spelen en badderen en naar bed en nog even bloggen.

Ons meisjes in het nieuwe tentje en hiernaast de nieuwste decoratie voor op de kinderkamer. Voorlopig staat hij wel nog beneden. Ik kreeg hem gratis.
 
Ik sluit mijn dag tevreden af met water en citroen en een praline met likeur. En nog wat gelees.
Het was best een fijne zondag.
De week mag weer starten.

Reacties

  1. Je ziet er mooi uit zo zwanger een kind in de buik en eentje op de buik prachtig .Ik heb veel respect voor je hoe je het allemaal regeld .Probeer nog even te genieten de laatste weken rustig aan pas goed op jezelf dat is nu belangrijk . Mooi kleed trouwens .groet Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent nu echt hoogzwanger dat is te zien en je straalt helemaal. Mooie foto's ook van de kindjes in de tent. Prachtig dat kleed!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.