Winter sale, geboortecadeautjes en zie ik daar de zomercollectie?

Ik ben begonnen aan de geboortecadeautjes, maar al snel bleek ik te weinig gerief in huis te hebben om alles op te vullen. Dus dat wordt morgen weer de baan op. Ik misreken me wel vaker. Ik kon bijvoorbeeld nu maar 14 zakjes vullen van de 100 voor de kindjes. Voor de grote mensen had ik er tekort voor vijf doosjes. Onderstaande is maar een piepshow want de labeltjes moeten er nog op.

Het is wel een leuk werkje om te doen.
 
Verder ging ik vandaag naar de kinesist. Ik voel me heel goed. Alleen ongelooflijk moe.
Maar met mijn bekkenpijn is het aanzienlijk beter. Dat vind ik zelf erg raar, maar het is zo en zoveel te beter. Ook al kan ik amper nog bukken en waggel ik rond als een eend. De pijn is veel en veel minder en zo fijn.
Beebje is nog steeds enorm actief in mijn buik, maar mag nog lekker blijven zitten.
 
Deze week was ik uitgenodigd voor een wintersale én een receptie met presentatie van de zomercollectie. Normaal gezien laat ik zulke uitnodigingen aan mij passeren. Maar de verkoopsters zijn zo lief en altijd vriendelijk en in beide winkels werd ik persoonlijk uitgenodigd dus ik beloofde om eens langs te komen. Ik zag het als een verzetje dezer dagen.
 
De wintersale was een èchte sale met 50% op de hele wintercollectie dus daar heb ik een slag geslagen.
 
De voorstelling van de zomercollectie was vandaag. Compleet met hapjes en drankjes (yammie want ik had nog niet gegeten). Misschien wel een beetje raar en dat is het ook om al in december de zomercollectie te aanschouwen, maar zo een avondje weg van de drukte thuis was welgekomen na de zware dag gisteren. De man kwam zelfs eens vroeger naar huis zodat ik dit eens een keer kon doen en toen ik thuis kwamen lagen de jongsten zelfs al in bed.
 
En zo zag ik dus wat de zomer gaat brengen :-). Er zaten mooie stuks tussen, maar zin in de zomer kreeg ik er nog niet van. Ik kocht een trui die ook nu al kan gedragen worden en vooruit dan: ook iets voor de baby en kleedjes voor de meisjes.
En als toetje kreeg ik een etalagestuk gratis mee naar huis. Een grote beer. Cadeautje voor de baby ;-).
 
Het zijn dingen die ik anders nooit zou doen, maar ook weer door mijn hoogzwanger zijn per se naartoe wou. Ik doe wel vaker gekke dingen wanneer ik zwanger ben en dit is te vergeven :p.
 
En zo kruip ik nu bijna mijn bedje in. Dat zal deugd doen.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.