Onze Kerstkrans, lichtjes, bloemen en lezenIk weet het wel. De Sint moet nog komen en ik heb met de Heilige Man afgesproken dat hij bij ons morgen langs komt. Maar de Kerstkrans hangt toch al omhoog en er branden hier al volop lichtjes. Gewone lichtjes en theelichtjes (O. Wat heerlijk zo een adventskalenders met theelichtjes in. Dankje Stine!).
Ook werden er weer bloemen geleverd. Mooier dan op mijn foto!

De andere advents zijn nu volop genieten voor ons allen. Op 't laatste werden er nog bijgemaakt en afgewerkt. Er werd er nog twee met chocolaatjes gekocht (nu in de Wibra voor 1 euro!). En ik vond er nog 1 die uitverkocht bleek, maar die gisteren toevallig op mijn weg kwam. Puur, puur toeval. En dat terwijl hij overal uitverkocht bleek. Het was een treffer die ik niet kon laten liggen.
Ja. Dit jaar heb ik serieus overdreven met die advents. Ik heb ze even snel geteld. 19 adventskalenders in huis. O. Ik schaam me een beetje. Er zijn heel goedkope bij en ietwat duurdere, maar dit jaar ben ik helemaal in de ban van de advents (en dat heeft alles te maken met onze toekomstige baby geloof ik maar).

 Links is de adventskalender van onze Thijs. En rechts zie je 1 van de mijne. De douchegel heb ik al in gebruik.

Eergisteren las ik alsnog het boek uit Spel en Tijdverdrijf van James Salter. Naar het einde toe werd het een beter boek, maar ik zou het toch niet tippen. Nu ben ik er één van Dimitri Verhulst aan het lezen. Ik heb nog een boek van Donna Tart aan mijn leeslijst toegevoegd.
Het lezen liep gisteren niet zo gesmeerd. 's Morgens was ik toch nog de baan opgegaan en dat liep wat uit waardoor ik pas om kwart na 1 's middags uitgeteld in mijn zetel zakte.
's Avonds heb ik dan toch nog wat gelezen voor de stoof.

Vandaag was dan weer hollen van zwemles naar mijn ouders (even rust) naar verjaardagsfeestje naar de apotheker en naar huis om terug te vertrekken naar tekenschool, feestje en thuis.
Ergens daartussen probeer ik mijn zetel in te geraken (te kort!).

Ons Feetje wordt ondertussen een echte kleuter. Een echte babbelkont en verstaanbaar. Haar vocabulaire is erg groot vind ik. Groter dan bij de andere kinderen. Dat beloofd! Let maar niet op de rommel achter haar (hihi).
 
Zo. En dan hoop ik vandaag toch nog ergens tussen de was en alle andere activiteiten door wat rust te nemen. Ik snak er enorm naar.
 
Fijn weekend !

Reacties

 1. Wat ziet het er mooi uit allemaal .Wat een mooi meisje word Fee .Fijn weekend geniet ervan .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weet je het gezellig te maken, ben ik toch wat jaloers op. Hier is december vooral een stressperiode met kids die examens moeten doen en waar niet alles vanzelf gaat. Ja meisjes steken qua taal de jongens meestal de loef af. Hier kom ik gewoon niet toe aan mijn boek die al sinds september op mijn nachtkastje ligt. Ik heb vooral een time managementprobleem zucht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach. Hier loopt het ook niet altijd gesmeerd hoor en momenteel is het hier een puinhoop ;-) want de Sint is net geweest en ik heb alle Kerstspullen uitgepakt.

   Verwijderen
 3. Wat een gezelligheid. Bloemen daar kan een mens niet zonder, zo mooi, fleuren het hele huis op. Wat fijn dat Fee het goed doet! Ik heb even extravop de rommel gelet! Ik vind het geweldig opgeruimd en zag nergens rommel. Fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is rommel hé? En ik hou wel van bloemen. Maken het inderdaad nog mooier en gezelliger in huis. Fijne dag.

   Verwijderen
 4. Keiplezant hé die adventskalenders en niet alleen voor de kinderen ;-)
  De mijne zijn ook al de moeite tot nu toe en dat zal zo wel blijven, volgend jaar ga ik ook voor die van The Body Shop ! Goh toen we mekaar laatst zagen, lag Fee nog in de wieg hé !!! Gr. Stine.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel te lang geleden. Den tijd gaat snel... Ik heb er nog een foto van :-).

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.