Laatste keer naar de diëtiste zwemlessen, chiro voor baby er is

De vrijdag was eigenlijk te vol.
Hoewel ik wel meer zou willen rusten en lege dagen hebben slibben sommige dagen toch dicht.

Al was het wel een goed nieuws dag.
In het ziekenhuis was alles goed en ook bij de diëtiste was het heel goed. Ik ben tijdens mijn hele zwangerschap maar 4,8 kilo bij en maximum 6 kilo was het vooropgesteld doel dus ik heb het gehaald kunnen we wel zeggen of ik moet nu de komende week nog ruim meer dan een kilo bijkomen wat ik niet meteen zie gebeuren. Het kan dus. Dat had ik nooit gedacht acht maanden terug. Dat het ook werkelijk ging lukken. Want ik kwam altijd zoveel bij...
Dat gaat me hopelijk ook helpen om straks weer wat beter op gewicht te komen.
Midden januari heb ik een nieuwe afspraak.

Momenteel heb ik amper nog beweging. Stappen lukt amper nog dus ik ben blij dat mijn gewicht binnen de perken blijft.

Ik deed ook nog een goede verkoop op kapaza. Ik verkocht een hoop kleedjes van ons Fee en Lies en ook nog één van de kinderstoelen. Goed voor een aardig centje.

Ook werden de nieuwe bloemen bezorgd. Ik blijf het mooi vinden. Ook iets waar ik van geniet.
 
Wat ik ook supermooi vind is dit kaartje met ons Feetje op. Gekregen in de opvang.
Een echt Fee(s)tje.
Ze kunnen schattig en lief zijn die kinderen als ze bijvoorbeeld hun kleine zus voorlezen.
Maar soms ook behoorlijk irritant wanneer de kleintjes dan eindelijk in bed liggen en ik gewoon rustig in mijn zetel wil rusten beginnen ze herrie te maken of ruzie en begin ik te af en toe te gillen. De jongens van 8 en 9 krijgen 's avonds altijd nog een adrenaline stoot lijkt het wel en rennen dan achter elkaar, gillen, maken ruzie, dagen elkaar uit en op een gegeven moment na veel waarschuwen ben ik dat dan echt zo zat.
 
Vandaag ook voor de laatste keer dit jaar en voor baby er is waren er zwemlessen. Ze behaalden  diploma's en dan beginnen we toch echt uit te kijken naar het nieuwe jaar.
Want midden januari begint dat gewoon allemaal opnieuw. Ze leren altijd meer. De ene leert al duiken, de andere moet nog een 50meter diploma halen en de ene doet nog watergewenning. Allemaal verschillend!
Het is niet bij een club dat ze dit doen, maar ik laat ons kinderen al 17 jaar zwemmen met de Gezinsbond en ben daar heel tevreden van.
 
Ik was blij dat ik vandaag ze toch nog zelf kon wegbrengen naar de zwemlessen en morgen is het ook nog een laatste keer Chiro. Dan is er ook een stop.
Op school is er een Kerstmarkt, maar daar ga ik zelf niet naartoe. Eén van de grote dochters zal met hen gaan.
 
Ook plezant om te lezen op mijn blog hoe jullie dat doen met jullie lakens en overtrekken. Zelf ga ik misschien onze lakens nu elke week verversen en nog een extra set bijkopen dan. Dan wisselt dat om de drie weken.
 
Zo. Tijd voor wat rust. Vanaf nu tot en met dinsdag wil ik niet teveel mijn nest uitkomen.
De grote meisjes heb ik beloofd om volgende week donderdag ons uitje in december te proberen doen al moeten ze me voortduwen in een rolstoel :p. Alles hangt af van de baby zijn plannen.
Dat zal wellicht de laatste keer zijn dat ik nog een uitstapje doe dan.
 
 
Fijn weekend !
 

Reacties

 1. rustig aan maar!!
  hoop dat jullie een leuk uitje hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de camping herinner ik me een zwangere mama die in een rolstoel zat, gedurende enkele maanden. Bekkeninstabiliteit en ze was kinesiste, omdat ze wist wat de gevolgen daarvan konden zijn vond ze het helemaal niet erg die paar maanden in een rolstoel:) misschien een tip voor de lakenwissels. Kan je niet per ouder kind vragen om 1 bed van een kleintje te doen? Dat bespaart jou heel wat werk. Behalve de was dan. Pfieuw dat moet een hoop zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's van je engeltje en lief van broer om z'n kleine zus voor te lezen. Doe maar kalmpjes aan, fijn dat er dan de grote dochters zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.