De niet zo klassieke Kerststal

Uit mijn eigen kinderjaren herinner ik me de houten kerststal met rieten dakje en de dure breekbare personages. We mochten er niet aankomen want het was o zo breekbaar. Ik weet niet of mijn ouders hem nog hebben.

Onze eigen kerststal heeft al veel gedaantes gehad.
Maar vorig jaar kocht ik deze toch wel hele aparte kerststal. Hij staat nu weer mooi te wezen op de kast.
Met de popjes kan niet gespeeld worden, maar de kinderen herkennen wel de figuren.

Verder was het met de dochter (die onder de echo moest)niet goed en niet slecht. Het is niet zo erg als 8 jaar geleden, maar wel ook niet zoals het zou moeten zijn. Maandag bekijken we het verder wat er nu moet gebeuren.
Ondertussen ben ik volop met de lijstjes bezig want ik wil alle cadeautjes voor het einde van volgende week in huis om er vanaf te zijn.
Soms krijg ik zomaar een ingeving. Zoals gisteren in de Ikea. Daar verkopen ze nu ook verkleedgerief tegen kleine prijsjes. Ik kocht er één ding van (een arend)en meteen waren ze enthousiast hier. Dus dat komt alvast onder kerstboom.
Het moeilijkste vind ik mijn ouders :-).

Zo. En dan heb ik nu alweer een afspraak in de bank. Fee is nog steeds een beetje ziek.
Morgen lijkt het wel een dag te worden dat er teveel is op die dag met zwemles en een Kersthappening op school terwijl we ook 's avonds naar de Letsreceptie gaan en ik daar nog iets voor dien klaar te maken (potluck). Teveel voor mij in één dag. Het liefste wil ik de Kersthappening op school laten, maar daar zijn ons kinderen natuurlijk niet blij mee, maar misschien willen de dochters wel gaan met hen. Er valt misschien iets te regelen ;-). Eén der dochters heeft trouwens gisteren lekker gekookt terwijl ik weg was. Zoiets maakt mij héél blij.

Hebben jullie een klassieke kerststal, geen kerststal of iets totaal anders?

Fijn weekend alvast.

Reacties

 1. Geen kerststal, wel een uitbundige boom :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kerststal, past wel bij jou die kleur.
  Hier geen boom en geen stal, wel een ster en de lichtjes doe ik in een paar takken. Vorig jaar deed ik dat ook en ik vond het nog niet zo slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook niet echt een stal, tenzij de kids iets in mekaar knutselen, k moet o ze boom trouwens nog uithalen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.