Desperate Family

Een tijdje geleden vroeg ik naar jullie favoriete TV series. Daar kwam veel reacties op en zo had ik het druk met opschrijven welke Tv series ik zeker nog moest zien. Ik ben nog steeds zoet met al die series. Het koste me een klein fortuintje want ik zie dus alle Dvd's op mijn draagbare dvd player en ik kijk altijd alleen.

Momenteel zit ik met grote honger te wachten op de vervolgen van The Walking Dead 6, Game of Thrones 6, Vikings 4, Grimm 5 en nog een paar die nog niet op DVD uit zijn.

Ondertussen keek ik voor de derde keer naar de vier eerste seizoenen van Desperate Housewives. Het is moeilijk om eerst naar een spannende reeks als bijvoorbeeld The Walking Dead te kijken en dan om te schakelen naar Desperate Housewives, maar eens ik op gang ben is er geen houden aan.
Desperate Housewives is ondertussen allang niet meer in de winkels te kopen dus koop ik die tweedehands. Ondertussen ben ik hier aan seizoen zes bezig en ik hou er nog steeds geweldig veel van.
De karakters (en ik heb geen favoriet hier), de interieurs (die allemaal nep zijn!), de dialogen, ...
O. Heerlijk smullen is dat.

Dan was er Modern Family. Ook getipt.
Maar wat heb ik daar even op moeten zwoegen. Het lukte me in het begin amper om twee afleveringen na elkaar te kijken. Na de eerste acht afleveringen ben ik er zelfs even mee gestopt om andere series te bekijken wat ik normaal gezien nooit doe. Ik kijk één seizoen van één reeks. Maar dat lukte me echt niet met Modern Family. Al die soort van interviews en overdreven dialogen...Pfff.
Maar dat is voorbij !!
Ik weet echt niet hoe het komt, maar opeens lukte het me wel om 4 tot 6 afleveringen na elkaar te bekijken en vond ik het nog leuk en grappig ook. Raar hé? Vind ik ook en ik weet niet precies waar het aan ligt.
Dus ja. Ik heb toch seizoen 2 van Modern Family besteld.

Er is eigenlijk maar één Tv reeks die ik echt slecht vond en dat is Z-Nation. Ik heb het eerste seizoen wel uitgekeken, maar een tweede komt hier niet binnen.

Wat vind jij slecht? En wat is je absolute nummer 1 ?

Bij mij dus The Walking Dead op 1 en het slechtste Z-nation.

En ik kijk daar 's avonds rond acht uur echt naar uit om me te installeren met mijn player in mijn hoekje van de zetel met mijn thee en een granenreep. Genieten is dat !

Reacties

 1. The mentalist vond ik leuk (vooral ook door de mooie hoofdrolspeler :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het oog wil ook wat hé Sillie ;-). The Mentalist heb ik nog niet staan in mijn kast :p. Bedankt voor de tip.

   Verwijderen
 2. Ik kijk op netflix. goedkoper en ook een groot aanbod. Mijn favoriet: Rita, over een stoute Deense juf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook een netflixfan! Enkele tips: White Collar ( als je van The Mentalist houdt, dan zal dit je ook kunnen bekoren), The Killing ( Amerikaanse reeks én de Deense), Homeland, Dicte, Orphan Black en iets puberaals: Pretty Little Liars. Crossing Lines is ook een aanrader.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo zit ik hier weer met een briefje vlijtig te noteren :-).

   Verwijderen
 4. Mijn favoriet is Bones. Bones is een Amerikaanse dramatelevisieserie. De serie gaat over forensisch onderzoekster Temperance Brennan en FBI-agent Seeley Booth, die samenwerken om moorden op te lossen met botresten van de slachtoffers. Temperance heeft asperger net als mijn dochter hoewel dat nooit hardop wordt gezegd maar kenners zien het.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de Bridge heeft het hoofdpersonage ook asperger geloof ik.

   Verwijderen
 5. Ik kijk netflix the killing, the bridge maar ook call the midwife en ook Rita is heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rita ga ik blijkbaar eens moeten opzoeken en The Bridge vond ik ook heel goed.

   Verwijderen
 6. Divorce, Downton Abbey, Mr Selfridge, Unforgettable, Overspel, A girlfriend'' guide to divorce, Younger, Heartbeat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik krijg hier inspiratie genoeg. Bedankt voor de tips!

   Verwijderen
 7. Ik kijk via Netflix en kijk graag naar Rita, mr Selfridge, bones, alle afleveringen van Friends blijf ik gewoon leuk vinden en nu ben ik bezig met Outlander, die vind ik ook echt geweldig. Ik heb verder geen tv en heb echt genoeg aan het netflix aanbod.Er is nog heel veel te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oja. Friends zou ik ook weleens willen terug zien. Outlander had ik nog niet op mijn lijstje.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.