Hoe letsen mijn leven veranderde

Iets meer dan vijf jaar geleden (geloof ik)schreef ik me in bij  Lets in Dendermonde Eén van de beste beslissingen die ik ooit nam want het veranderde op één of andere manier mijn leven. Jarenlang heb ik dus met veel plezier geletst ginds en ik leerde er vooral veel fijne mensen kennen. Ik werd er gelukkiger van. Met sommige onder hen heb ik nog sporadisch contact. Ook omdat ze mijn blog lezen wel en ze me nu zo volgen.

Als er iets is waar ik spijt van heb toen we verhuisden was het dat ik die fantastische letsgroep moest verlaten en me moest inschrijven bij de lokale letsgroep hier in de nieuwe streek.
Toen ik me hier inschreef was ik net 3 weken bevallen van Fee en gaf ik borstvoeding tijdens de eerste bijeenkomst. Nadien lukte het wat moeilijk om op gang te komen, maar uiteindelijk liep het los en leerde ik ook hier mooie mensen kennen. We gingen zelfs al eens op weekend met de Lets. Zo leerde we in één klap nog meer mensen kennen. We gingen ook naar een BBQ en vierden Nieuwjaar in groep. Tegenwoordig vind ik de activiteiten bij Lets even belangrijk als het letsen zelf.

En ook dit weekend was het Lets vollen bak. Ik bood wat diensten en spullen aan en zocht zelf een elektrieker.
Deze ochtend deed iemand bij haar thuis een soort van garagelets zonder garage :-). We dronken koffie, ik leerde weeral nieuwe mensen kennen en had toffe babbels.
Toen ik thuis kwam stonden er drie (!)letsers onverwacht op de stoep. Verrassing!
En in de late namiddag nog de mensen die ik die ochtend ontmoet had en met wie het ook al fijn praten was. Jammer dat zij binnenkort zelf de groep verlaten wegens een verhuis.

Ondertussen mailde ik nog wat heen en weer met medeletsers. En schreef ik de datum van de Lets BBQ in mijn agenda.

Dit weekend las ik De Morgen ook al over iemand die bij Lets was. Zij probeerde een maand lang zonder geld te leven (al is dat eigenlijk quasi onmogelijk)en was dus ook lid van Lets.
Nog in De Morgen las ik dat Belgen bang zijn om te delen. En dat moet ook wel wanneer ik merk hoe moeilijk het is om mensen warm te maken voor Lets.
Toch is het de moeite. Ga eens naar zo een infomoment. Probeer het! Hier vind je ook al informatie.

Letsen liet mij anders naar de dingen kijken en naar mijn kijk op geld , maar ook respect hebben voor elkaar en dankbaar zijn en liet mij een vangnet opbouwen van fijne lieve mensen.

Verder ging ik deze avond nog naar Ezperando hier in Bornem. Lekker vreemd eten, leuke acts, muziek, standjes en samen zijn en mooie oorbellen kopen. Let op de oorbellen, niet op mijn grijze haren :p.


Zo ging het weekend weer voorbij al krijgen we morgen een extra weekenddag. En trok ik weer foto's van mijn zieke slapende Niels. Soms vallen ze in slaap op de gekste slapen (dat deed ie als peuter al) en Fee met haar blauwe oog (op de hoek van de tafel gevallen woensdag en ondertussen al alle kleuren zien verschijnen).


Verder hou ik het goed vol van geen nieuwe kleren te kopen voor mezelf. Ik wil enkel nog kledij letsen of tweedehands kopen(dat telt dan ook niet als echt kopen). Alleen voor ondergoed ga ik een uitzondering maken. Eén van deze dagen ga ik toch een degelijke zwangerschapsbh kopen. Mijn borsten zwingen de pan uit.

Jongens. Ik heb genoten van de voorbije dagen. Ik hoop jullie ook en maak er morgen nog zo één van.

Reacties

  1. Het is geen wonder dat men ziek wordt van dit weer. Arme Lies. Hier is het op dit moment ook weer erg koud.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil van alles schrijven. Maar het enige wat me lukt is: Zwangerschapsbh kopen??!! Heb ik iets gemist !

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Ons Mega schoenenrek & Brielmeersen

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.