Propvolle dag met cadeautje. Saai wordt het nooit.

 Vandaag kwam de box toe van Food nomads. Het is al de tweede keer dat ik deze box bestel. Af en toe eens een cadeautje voor mezelf moet kunnen.  Ik laat me graag verrassen en proef graag nieuwe smaken en het is maar om de drie maanden dat er een nieuwe box uitkomt. Hij wordt steeds samengesteld door iemand anders en deze keer dus door Hendrik Dierendonck.
 Dit zat er in. De pralines van Dominique Persoone  en de vegan cola van Fritz heb ik reeds achter de kiezen (yammie!) en van de 'chips' heb ik geproefd, maar daar ben ik zuinig mee. Elke dag ééntje :-). Het zout (Fleur de sel van Marsel in een mooie keramieken pot) ga ik zeker gebruiken want zo een zout gebuik ik regelmatig in mijn eigen keuken. De gedroogde entrecote ligt nog in de frigo te wachten en de tandenstokers zullen ook gebruikt worden door de man.
Voor mij is dit pure luxe die ik me graag eens laat welgevallen.

En op zo een dag van vandaag doet deze box zo een deugd.

Met Niels moest ik vandaag naar de dokter en hij moet de rest van de week thuisblijven. Bij de apotheek was het over de 50 Euro. Na de dokter deed ik nog ritjes naar het containerpark en de kringloopwinkel (twee zakken vol)en ik nam niets mee uit de kringloopwinkel. Dan vlug even langs de lingeriewinkel voor een zwangerschapsbh (die heerlijk zit, maar wel 59 euro gekost heeft).  Nadien ging ik nog een cadeautje kopen voor onze Fee en kocht ik meteen ook sandalen voor Niels (hij was toch mee).
Tijdens de middag bleek ik plots te zijn vergeten dat ons Lies naar een feestje moest deze middag. Dus in allerijl nog achter een cadeautje en haar een beetje te laat droppen op het feestje.
Dan thuis nog wat administratie bijbenen en zorgen voor Niels. Oja. En ook even in de zetel ploffen, maar op woensdag duurt de rust nooit lang.
Iets vroeger Lies weer ophalen en dan eindelijk aan de kook dat toch meer dan een uur duurde deze keer.

Wat ik maakte vandaag: steak met asperges en tomaten, sla en komkommer met gebakken petatjes.
Nu ben ik dus wel moe, maar ik moet de afwas nog doen :p.

Mijn magazinerek ziet er tegenwoordig zo uit. Geen magazines meer dus klaar om gelezen te worden en geen in de wacht. Super toch. Dit rek staat te koop in mijn kapaza shop samen met veel andere dingen. De verkoop is weer op gang.

Ook dit kookboek (splinternieuw) staat in mijn shop. Ik kocht het en kreeg het ook nog eens cadeau. Een lekker boek dus.
 
Hopelijk was jullie woensdag wat rustiger. Gelukkig zijn niet al mijn dagen zo.
Even bloggen is even 'luchten'.
 
 

Reacties

 1. Hier is woensdag ook een drukke dag. In de voormiddag vrijwilligerswerk, dan meteen met de fiets de jongste van school halen en het huishouden en de dieren verzorgen valt op woensdag in de namiddag. Ik ben wel blij dat ik maar 1 kind heb waar ik naar moet kijken en plannen. De rest trekt hun plan. Hoewel...de kleindochter is tijdens de weekends ook hier😉 maar dat is gewoon FUN! Veel beterschap voor niels. Wat heeft hij dat je naar de HA bent geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat woensdag hier ook altijd de drukste dag is :-).
   Niels heeft een ontstoken tong Pascale, maar daardoor eet hij al sinds het weekend niet meer en hij woog al te weinig. Nu heeft hij ondergewicht en is daardoor erg zwak. Koorts heeft hij ook gehad. Hij eet nog steeds niet, maar hij krijgt nu milkshakes en zo van die vervangmaaltijden (drankjes). Hij praat ook al dagen niet meer en schrijft alles op. Hij neemt ook extra vitaminen en moet een gel aan zijn tong doen en vier keer per dag een mondspoeling. Ja. 't Is me wat. Voor één keer mag ik hem ook ongezonde voeding geven (cola, chocomelk, hamburgers), maar hij eet niet dus...Het komt wel goed hoor als die tong nu maar snel weer in orde is.

   Verwijderen
  2. Misschien even op astronautenvoeding zetten? Heb ik ook een tijdje moeten doen omwille van ondergewicht en niet kunnen eten. Smaakt verschrikkelijk maar geeft je wel even een boost. Verkrijgbaar bij de apotheek. Ocharme da manneke!

   Verwijderen
 2. Dat was een volle dag zeg. Gelukkig dat niet alle dagen zo zijn. Wat een mooie box ontving je. Heerlijke luxe. Ik kreeg vandaag een mooi boek over de post. Ina May Gaskins guide to childbirth. Prachtig boek! Ken je het? Heerlijk om te lezen, mooie verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.

Campinglife

Hoe is 't?