4 overbodige dingen

.So true: .So true

De vierde vandaag en dus zocht ik vier dingen bij elkaar die ik niet meer hoef.
Dat werden 1)Een volle zak kinderkledij 2)een geel zo goed als nieuw speelgoedje van Fee waar ze nooit naar omgekeken heeft 3)een boek en 4)nog een boek. En ik bracht alles naar de kringloopwinkel.

Het was zeer lang geleden. Misschien zelfs meer dan een jaar , maar ik stapte nog eens een kringloopwinkel effectief binnen. De laatste tijd doe ik dat niet meer omdat ik wil minimaliseren, maar ik ben al even op zoek naar autostoelen. Zowel twee lage zitjes voor Niels en Thijs (1 van onze zitjes is spoorloos verdwenen: dat gebeurd hier wel vaker)en een andere stoel voor Fee (de hare is ook door en door versleten).

En ja : ik vond een laag blauw autozitje voor 3 euro. Missie geslaagd.
Ook kocht ik nog zo een bananenschooldoos voor 0,75 cent. Die komen ook zowat elke schooldag van pas. En ik kocht ook nog een kleine houten auto voor 0,50 cent voor Mats zijn verjaardag. Bij Dille&Kamille vond ik vorige week nog iets anders (houten fototoestel). Dus dat worden twee mini cadeautjes :-).
Verder kocht ik niets en daar was ik trots op.

Het weekend zal in het teken staan van Mats zijn derde verjaardag, het straatfeest en op zondag maken ons kinderen een uitstap naar Oostende met de trein en ga ik normaal gezien wandelen.

Fijn weekend voor jullie allemaal.

Reacties

  1. Dat wil ik ook eens navolgen. Ik ben altijd blij dat er weer wat de deur uit gaat wat weer iemand anders kan gebruiken. Ik sla hem even op. Mats alweer 3 jaar waar blijft de tijd. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciflapstaart voor Mats zijn verjaardag! Vandaag gaat hier ook heel wat de deur uit...heb iemand gevonden die dekens en allerlei hygiënisch gerief vroeg voor de vluchtelingen. Ze gaat morgen met een paar vriendinnen alles persoonlijk naar Brussel brengen...Dus we zijn ook aan het minimaliseren en er zijn (hopelijk) mensen mee geholpen....ik weet dat het een druppel op een hete plaat is maar ik vind het fijn dat er
    toch iets gedaan wordt .....wij hebben hier niks tekort en die mensen zitten in zo'n erbarmelijke toestand....(mooie quote die dit alles samenvat trouwens) Fijn weekend ....

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.