Alleen maar fijne dingen vandaag.

Dank voor al jullie fijne reacties op welke manier dan ook. Die deden heel veel deugd. 

Met ons Feetje gaat het ondertussen heel goed al wil ze de grote pleister niet meer op haar hoofdje en laten we het dan maar een beetje bloot. Ziet er wat raar uit, maar ja. Vandaag mocht ze lekker mee met mij op stap in haar koets zo zegt ze zelf. Wat boodschapjes doen en zo.

Deze ochtend ging ik weer bij de diëtiste langs. Zelf dacht ik dat er zeker anderhalve kilo bij zou zijn, maar dat bleek helemaal niet het geval.
Volgens haar professionele weegschaal is er sinds het begin van mijn zwangerschap nog maar 1,6 kilo bij. En ik ben nu 24 weken of ongeveer 5,5 maand.
Ik vroeg of ze wel zeker was. Zelf dacht ik toch aan 2,5 kilo sinds het begin. Ze rekende het nog eens na. Nee hoor.
Wel. Dat was natuurlijk weer goed nieuws want ik volg mooi de curve.

Het is niet altijd makkelijk. Vooral tijdens de vakantiedagen, maar nu het school is heb ik weer zelf een eetritme en gaat het beter.
Ook het bewegen is niet elke dag goed. Vandaag ben ik nog eens met de fiets geweest, maar als het buiten boven de 25 graden is val ik letterlijk stil en beweeg ik amper nog. Dan is zelfs de trap oplopen me bijna teveel bij wijze van spreken.
Maar goed. De herfst komt er aan met al zijn mooie kleuren en zijn frissere temperaturen.
Ik wil blijven fietsen tot de herfstvakantie. Nadien zien we wel weer.

Gisteren zijn onze jongens Niels en Thijs voor het eerst naar de badminton geweest en ze vonden het supertof. Ik hoop dat het zo blijft. Van beweging doen ze enkel zwemmen op zaterdag (drie kwartier). Een uurtje badminton erbij zou mooi zijn, maar het is altijd afwachten wanneer 't nieuwe er af is.

Ook ben ik nog steeds aan het schuiven met meubels op het eerste verdiep. De man vindt het allemaal best :-). Mijn inspiratie haal ik voor zowat 90% op Pinterest en de rest uit boekjes.
Ook kocht ik wat winterschoenen. Altijd een serieuze hap uit het budget (ik denk rond de 400 euro en nog niet eens voor alle kinders). Winterschoenen! Valt het op dat het deze keer veel donkere kleuren zijn? Toch vind ik ze allemaal even mooi. En hun kleertjes zijn meestal kleurrijk dus dan mag dat toch.
Ook mezelf heb ik verwend met een koffiepakket. Het is een bedrijf dat om de drie maanden een nieuwe box samenstelt met steeds verschillende producten en ik doe deze mezelf dan cadeau. Ik kan het nu bekijken als een vroeg verjaardagscadeautje voor mezelf.

Deze middag hou ik het rustig. Ik ben nog wat bezig met kapaza verkoop en werkte de administratie weer bij. En vanavond met een zoon naar de logo. Hij heeft er geen zin in, maar hij zal toch moeten. Anders gaat het dit schooljaar veel te moeizaam voor hem gaan.

Hier is het al de ochtend een beetje aan het miezeren. Gaven ze geen twee zonnen vandaag?

Tot gauw.

Reacties

 1. Hoi, leuk je nog eens te lezen!
  Welk bedrijf is dat met die koffie, dat interesseert me wel!
  grtjs Saartj

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Foodnomads Saartje. Maar het is niet om de drie maanden koffie. Het is altijd iets anders. Groetjes.

   Verwijderen
 2. zat te doen weer!!
  en nee b9ven de 25 is iets doen niet echt lekker meer!
  hier ook geen zon idd wel opgegeven
  succes met de logo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig toch een blog verhaal . Groetjes hedy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blij dat Fee er geen hinder van heeft. Gewicht, hoe blijf je op gewicht, ik doe er van alles aan maar afvallen nul, nul. Lekker verwenpakket!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zonder de diëtiste zou het mij misschien ook niet lukken. Zij is een stok achter de deur ;-). Ik probeer me aan haar schema te houden. Af en toe laat ik een steek vallen, maar nadien moet ik de draad dan weer oppikken.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.