Dat is nu echt typisch IK # boostyourpositivity

 -Dat ik niet eens gewoon kan doen. Zo besloot ik (samen met Tim natuurlijk)dat ik eigenlijk graag eens wou trouwen in Las Vegas en zes maanden nadat we elkaar leerden kennen zijn we daar dan getrouwd tijdens onze reis en we hebben er dan maar meteen een kindje gemaakt. Typisch. Hoe had het anders kunnen gaan? Gelukkig zijn we nog steeds samen :-). Negen jaar ondertussen.
En ik heb geen planning in mijn leven. Nooit echt gehad. Mijn leven overkomt mij.
 -Ik drink niet alle dag, maar als ik drink kan ik moeilijk stoppen. Dat is typisch. De fles moet leeg dan. Ik drink wanneer ik heel happy ben, maar ook wanneer ik een rotdag heb. Het liefste witte wijn of rosé. Maar champagne gaat er ook goed in.

-Typisch ik is dat ik geen structuur heb. Ik heb geen vaste was-of kuisdagen. Ik maak lijstjes, maar maak ze nooit af. Ik sta nooit op hetzelfde uur op en ga nooit op hetzelfde uur slapen. Soms kook ik tegen vijf uur, soms tegen zes uur en soms niet.
Dankzij mijn kinderen moest ik een zekere regelmaat inbouwen in mijn leven en hou ik rekening met slaapjes en school. Zonder mijn kinderen zou alles chaos zijn. Nu moet er rust, reinheid en regelmaat zijn. Mijn kinderen zijn dus mijn grote geluk, maar ik ben geen perfecte moeder en laat regelmatig steken vallen.
 -Typisch ik is dat ik vaak iets mooi vind wat een ander lelijk vind zoals onderstaande foto.
- Typisch ik is dat wanneer ik iets in mijn sterren krijg het niet meer uit mijn heelal gaat. Het blijft rondzwerven, dwalen, ....en uiteindelijk komt er een einde/uitweg aan. Soms zelfs na jaren.
Volgens mijn kinderen zijn boeken typisch ik. Ja. Ik ben verslaafd aan boeken verzamelen. En ik kan mijn dag niet/nooit beginnen zonder een kop koffie.
En ook typisch ik is volgens hen dat ik weinig zaag en goed kan los laten. Soms wat teveel.

Een verborgen typische IK is dat ik eigenlijk af en toe een behoorlijke dramaqueen kan zijn. Maar eigenlijk zijn alleen mijn huisgenoten hiervan op de hoogte.
Zo kan ik soms over reageren wanneer ik het deksel van een pot, een schaar, een uitnodiging, enzovoorts niet vind. Gillen ga ik niet doen, maar soms kan ik daar over doorbomen en ik haat dit echt aan mezelf en heb daar al iets proberen aan doen door als een mantra tegen mezelf te zeggen: 'Het is niet erg dat je twintigste schaar uit de lade verdwenen is of dat het pak stylo's dat je vorige week kocht al OP? is of dat dat deksel van die pot nergens , maar dan ook nergens te velde ligt.

Typisch ik zijn fijne eigenschappen zoals zeer veel geduld hebben, empathie hebben, maar ook minder fijne zoals wanneer je over mijn hele hoge tolerantielijn gaat het meestal nooit meer goed komt. Dat is dan heel definitief Over en Out kan zeggen.

Oké. Dit was het dan wel voor vandaag.
Kort samengevat nog even: Sandra is boeken, groot gezin, weinig structuur, onafgewerkte lijstjes, zotte dingen en houden van lekkere en mooie dingen.

Ik wens iedereen een fantastisch weekend toe. Have fun!

Reacties

 1. Achteraf bedacht ik nog dat ik ook totaal niet ambitieus ben en lui, maar ik vind dat eigenlijk goede eigenschappen :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij? Een dramaqueen? Neuh!
  Ik vertel altijd met handen en voeten wat er in me omgaat, tegen vriendinnen.
  Maar hier in huis ben ik eigenlijk nog een rustige ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi. Ik zei toch dat het een verborgen eigenschap was Pascale ;-). Tim kan het niet zo goed hebben wanneer ik in een dramaqueen verander dus probeer ik het ook binnen de perken te houden :-).

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.