My guilty pleasure & favoriete muziek # boostyourpositivity

Op schooldagen is dat zonder twijfel de namiddag tussen 14 en 15 uur.

Het moment dat ik alles laat vallen en me in de zetel nestel met koffie en nog iets lekker en het boek dat ik op dat moment lees (nu dus Het kwaad en de rivier van R.J. Ellory).
Dat is echt mijn moment en daar probeer ik niets tussen te laten komen. Alleen wanneer het echt niet anders kan, maar al ligt er een hoop was of is de tafel nog niet afgekuist of moet er dringend een administratie bijgewerkt worden. DIT is mijn guilty pleasure ! Ik laat vaak zelfs de telefoon rinkelen tijdens dit uurtje.

Op woensdag en weekenddagen is het andere koek natuurlijk :-).

Mijn favoriete muziek is net als mijn leesgedrag erg uiteenlopend. Ik hou net zoveel van Nirvana als van Doe Maar en Moloko vind ik echt de max, maar ook Adele hoor ik graag.
En om het wat dichter bij huis te houden. Hannelore Bedert.

Hoor maar. Mooi, maar je word er niet vrolijk van.

Dus om het een beetje vrolijk te houden en je positivity te boosten luister eens  naar Culture Club.
Dat maakt mij ook altijd heel blij.Vandaag wou ik naar de kapper, maar samen met mij nog teveel anderen en aangezien mijn tijd beperkt is en ik om tien voor 12 weer aan de schoolpoort moet staan lukte dit niet. Wederom geen kappersbeurt voor mij en ook niet voor Matske. Het zal dus met lange en uitgegroeide haren naar Parijs te gaan zijn... Niet dat ik dat erg vind, maar ik had zin in een zwart kort kopje, maar geduld is een schone deugd.

Morgen start het grote inpakken.

Reacties

 1. sandra,wat ik je eerst en vooral wil melden,je blog van gisteren is niet leesbaar,dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd.je sttat bij mij bij mijn favorietjes,ik kan de korte inhoud een beetje lezen,om meer te lezen moet ik dan op meer drukken,dan staat er:deze pagina van de blog bestaat niet,is niet leesbaar(ofzoiets in die aard),dus ik waat dat je een blog plaatste maar is niet leesbaar,ik heb dit al 2 a 3maal voorgehad...???ik weet niet of anderen je blog van woensdag kunnen lezen??gaat iedereen mee op reis?ik ga je missen,knipoog!groeten debora

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O. Dat is gewoon een tijdelijke post die ik nadien verwijder :-). Een beetje raar, maar soms heb ik er achteraf geen goed gevoel meer bij of denk ik dat het sommige mensen gaat storen en verwijder ik het weer. Op dat vlak ben ik heel wispelturig ;-).
   Tof dat je zo graag leest dat je me gaat missen :-).
   We gaan naar Parijs met de jongste kinderen . De oudsten hebben andere plannen. Soms gaan we wel met allemaal, maar nu dus niet.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.