Wat hangt er aan de muur (thuis en elders!)# boostyourpositivity

 Wat hangt er thuis aan de muur en in Parijs?
We hebben in ons nieuwe huis nog heel veel lege muren omdat het er maar niet van komt om schilderijen, posters, foto's op te hangen. Maar deze bovenstaande van Peter Goossens hangt wel omhoog. Ik sleur hem al drie huizen mee ondertussen en ik hou er van. Ik heb nog twee andere schilderijen van hem.

Zoals je merkt zijn we twee dagen eerder terug uit Parijs door omstandigheden. Heel jammer en eerst was ik compleet teleurgesteld en ik werd er een beetje triest van dat het geplande programma niet kon worden afgewerkt. Het belangrijkste zagen wij namelijk daardoor niet ! Hoe dat komt vertel ik liever toch maar niet.
Maar wij waren wel degelijk twee volle dagen in Parijs waar wij logeerden in het  Magic circus hotel waar deze foto aan de muur hing.

 De tweede nacht logeerden we in dit Sprookjesachtig hotel en daar hing dit aan de muur.
 In die twee dagen op wandel hing dit aan de muur.
Die twee dagen in Parijs waren toch de moeite ondanks twee zieke kinderen, maar toch niet meteen voor herhaling vatbaar.
De komende maanden plannen we zeker een weekendje Parijs, maar niet met alle vijf de kinderen. Tim is dit niet gewend en voor mij was het toch afzien bij momenten. Afzien in de zin van voortdurend attent zijn dat er ze bij ons bleven, luiers verversen, zorg om de zieke bloedjes, enzovoorts.
Volgende keer nemen we enkel het borstkindje mee ;-). Misschien wel al heel gauw , maar niet de komende 14 dagen.

Reacties

 1. Mooi die enkele tulp. Wat jammer dat het niet liep zoals je had gedacht. Volgende keer beter! Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oei sandra,das spijtig!met kindjes is niet alles voorspelbaar en wat gepland is gaat soms niet(ik spreek uit ervaring-30jaar kinderverzorgster en mama),men moet hem soms meestal aanpassen aan de kinderen en op reis is dat soms moeilijk en misschien ook beter in een huisje dan op hotel met kindjes,men is veel vrijer en niet gebonden aan uren,kan je meer u ding doen.dat is mijn mening,hee!ik heb dit ook gezien bij mn dochter deze zomer,die was in oostenrijk ook op hotel met 18maand oud kindje,niet ideaal..huilt,buren klagen..zijn ook vroeger naar huis gekomen..maar ik ben blij dat je terug bent,knipoog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat jammer toch... maar soms loopt het nu eenmaal anders dan je verwacht, wel fijn dat het snel al weer opnieuw kan! (en groot gelijk dat je het dan wat rustiger aanpakt)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo spijtig... Hopelijk is er niets erg gebeurd. Uitstel is geen afstel, op naar de volgende keer! Wij hebben flink wat aan de muren hangen, leuk ideetje voor een blogpost in de toekomst! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.