't Leven is mooi (&Happy Space) # boostyourpositiviy

In Parijs zijn we tot in Disneylang geraakt en deze trui kreeg ik van de man voor Valentijn en dat vind ik mooi.
Net als de man zijn mooie woorden deze ochtend: 'Toen ik je deze ochtend nog zo lekker zag slapen met onze dochter naast je had ik meteen veel goesting om er nog ééntje te maken!' Hij bedoelde eigenlijk alleen hoe lief hij dat vond.

Ik vind mijn kinderen mooi (maar dat doen alle ouders) en het hele leven. Ondanks alle ziekte soms of ellende soms of verdriet soms vind ik  zwangerschap, nieuw leven en alle levensfases mooi. Ik vind nul jaar, zes jaar, vijftien jaar, 24 jaar, 39 jaar, 60 jaar,  86 jaar mooi. Voor alles een mooie tijd.
En ik vind kleur mooi. In Disneyland werd wat dat betreft mijn behoefte aan kleur bevredigd. En wij deden ook ons best.
Ik vind de natuur mooi. Zelfs de hitte in de woestijn in Death Valley. De wereld kan ook heel mooi zijn. Oorlog maakt alles kapot.
 Ik wou dat ik kon zeggen dat ik het in Parijs ook heel mooi vond, maar het is me nog nooit gelukt daar rond te wandelen. Ik zag alleen het topje van de Eifeltoren in het donker en de Notre Dame en de Seine vanuit de auto terwijl ik vooral het verkeer in de gaten hield. Onderstaande foto is gewoon in Las Vegas. Zelfs dat vind ik mooi.

Ik vind mooie mensen mooi. Mooi in de zin van mensen die er in slagen niet hebberig te zijn, nooit te veroordelen, tevreden te zijn met hun leven, lichaam, gezin, werk, .... Mensen die zelf altijd het mooie kunnen zien in andere mensen (ik ben er zelf geen krak in).

Ik vind kunst mooi. Op één kinderkunst waar met liefde aan gewerkt is.
 En ik hou van mijn eigen HAPPY SPACE. Mijn eigen hoekje van waaruit ik al veel foto's nam van de wereld rondom mij. Voor mij is mijn hoekje mooi.
Ik vind veel dingen mooi.

Zelfs de regen vandaag. Ik kan er uren naar kijken...

Fijn weekend.

Reacties

  1. Ik kan ook zo genieten van kleine dingen. Ik vind het prachtig hoe kinderen "kunst" maken. Ik bewaar alles. Voor jou misschien niet mogelijk, zoveel "kunst" als jij krijgt!!
    Jammer dat jullie trip naar Parijs korter was. Maar nu heb je weer een reden om nogmaals naar Parijs te gaan!! :-)

    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hou het positive vast, dat breng je over op je kinderen. Ik geniet van jou en je kinderen en natuurlijk van je hard werkende man. Fijn weekend samen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.