Alweer 2 mijlpalen : Fee

 Mijn lieve kleine jongste is vandaag zes maanden oud geworden. Ja. Zo snel is het gegaan.
En dus gisteren al was er weer een enorme mijlpaal. Want na zes maanden uitsluitend borstvoeding ging daar het eerste wortelhapje naar binnen. Of toch zo een 20 gram van dat wortelhapje. Nadien mocht ze weer lekker aan de borst.
Vandaag mocht ze  dan voor de eerste keer met broer Mats mee naar de opvang. Weliswaar maar voor een dikke twee uur (ik ging ondertussen naar de manicure), maar toch. Voor twee mijlpalen op twee dagen kon het tellen!
Toen ik haar ging ophalen in de opvang lag ze lekker te spelen, maar terug thuis had ze grote honger en geen geduld voor dat groentepapje dus kreeg ze eerst de borst en nadien at ze nog een 30 gram worteltjes. Omgekeerd dus want ik vond: alleen de borst gaf troost èn stilde de honger en dan is dat wortelprutje even niet belangrijk. Ik was wel blij dat ze er toch nog wat van at nadien. Flink meisje dus!!

 Stilaan laat ik haar ook meer en meer rechtop zitten al speelt ze nog steeds graag liggend op de mat.

Fee met grote broer Thijs.

Ik heb mijn mijlpalen gehad voor vandaag.
Wat vond jij de grootste mijlpaal in je kind zijn leven?

Reacties

 1. Ik vind mijlpaal een groot woord, maar ik vond dat het er veel veranderde eens ze konden zitten. Ze amuseren zich makkelijker met allerhande speelgoed, ze vervelen zich minder snel en ook een aantal activiteiten worden makkelijker (bv. je kan ze gewoon in het karretje van de supermarkt zetten zonder je een breuk te sleuren aan de maxicosi).
  Iets van een totaal andere orde vind ik leren lezen, dan gaat er echt een nieuwe wereld open voor kinderen. Heerlijk vond ik dat als ze bv. plots alle borden langs de kant van de weg begonnen te begrijpen en als je ze mee naar de bib kan nemen (ik ben dan ook een echt boekenfreak)...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is heel lang geleden. Onze zoon werd in Januari geboren en in Augustus stond hij. Ik stond achter de strijkplank en wist niet wat ik zag. Het duurde ook niet heel lang meer dat hij voor het eerst ging zitten want dat deed hij pas daarna.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het leven van onze nu 17 jarige is tot nu toe een lange rij van mijlpalen.Ondanks zijn handicap is hij heeeel gelukkig in deze wereld en dat is voor mij de grootste mijlpaal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De grootste mijlpaal vond ik toen m'n oudste alleen ging wonen. En er volgen er nog, dat is toch een hele verandering hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.