Ik geef vanalles weg (Give Away)

 Een boekenpakket met een strip van De Rode Ridder, De gele ogen van de krokodillen van Katherine Pancol, Alles is zoals het zou moeten zijn van Daphne Deckers en de dwarsligger Voor ik ga slapen van SJ Watson.
Wat te doen? Wie een blog heeft laat het weten op je eigen blog en wie geen blog heeft mag uiteraard ook meedoen, maar vertel dan waarom jij dat boekenpakket wel ziet zitten. Als extraatje krijg je er een hele toffe zak bij van Goldfish.
 Ook deze spiegel geef ik weg. We zijn momenteel onze toilet op de gelijkvloers onder handen aan 't nemen en het wordt helemaal anders. En deze spiegel past er dan echt niet meer in. Bij wie past deze spiegel wel?


 En dan nog wat foto's van onze jongste. Is ze niet schattig met dat witte mutsje. Ik zou haar helemaal kunnen opeten.
Tot en met vrijdag 28 november kan je meedoen. Zaterdag maak ik de gelukkige bekend.

Reacties

 1. ohhhhhh!wat maakt die mooie foto met het witte mutsje mij aan het glimlachen!!!zo schoon!!!!zo'n lievertje,hee!!
  ik wil m, kans eens wagen voor het boekenpakket,omdat ik ook heel veeel lees(allesss wat ik in handen krijg!zelfs de gratis reclameboekjes die maandelijks in de warenhuizen verschijnen!),ik vind boeken en tijdschriften verslavend!maar dwarsliggers heb ik nog nooit gelezen,al heel vaak in mn handen gehad maar nog nooit gekocht.(ik wil ook ruilen met 1pakket),zoals je al weet heb ik zelf geen blog maar ben ik je stille trouwe volger,je kan altijd gegevens krijgen.wat zijn give aways leuk!!!ik wens je een fijn weekend!groeten debora

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ohja,waarvoor ik nog wil meedoen:jaaaren geleden had mn man alle Rode ridders(blauwe kaften) en heeft die ooit eens verkocht op een rommelmarkt voor een appel en een ei,daar heeft hij nu nog spijt van...dus misschien weer een begin voor een nieuwe verzameling voor mn ventje,knipoog!

   Verwijderen
 2. Hoi Sandra, ik zou heel graag meedoen voor de boeken, lezen doe ik heel graag, hoewel ik nu een beetje minder tijd heb doordat ik regelmatig terug in de creche ga helpen, maar mijn andere voet moet binnen een paar maanden ook geopereerd worden, dus dan zal ik niet veel meer kunnen doen dan. Ook de zakken vind ik heel leuk, vooral die witte, want dat is de laatste tijd heel toepasselijk hier, bijna iedereen geraakt vanalles kwijt en vindt het niet terug, tot ik eens op zoek ga, .... . k vind die heel leuk, bv. om spulletjes die niet op hun plaats liggen in te stoppen bv. .'K ga een linkj op mijn blog zetten ervoor. grts

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke give away hoor... en ondertussen je blog ontdekt :)

  Waarom ik graag mee doen: omdat lezen zo'n leuke ontspanning is voor het slapen gaan, lekker onder de warme dons kruipen met een zaaaalig boek, wat kan daar mis mee zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.