De werkplek: doen of niet doen?

 Onze werkplek is te donker. En het moet een werkplek worden voor zowel de man als voor mij.
Mijn gedacht was om wat foto's op te hangen gerelateerd aan de man zijn job. Zo dingen die hij dagelijks meemaakt of ziet. Foto's waar we de voorbije maanden weleens stil bij bleven staan. Zoals bovenstaande foto genomen in Brussel vlakbij de Europatoren. In de file in de regen . Man werkt vaak in Brussel namelijk.
En onderstaande foto heeft hij getrokken om te laten zien hoe erg gesteld het daar was. Klanten vragen dat voor de verzekering en dergelijke.
Soms maakt hij een foto om hier thuis eens te tonen.
Maar ik vond het best een mooie foto, maar ik was wel de enige (haha).
Wat denken jullie ervan, lieve lezers, ...
Zou het iets zijn om in de bureau te hangen?
Ik heb nog andere foto's hoor :-). Van sneeuw en glas en etalages. Deze twee spookten gewoon door mijn gedachten toen ik naar inspiratie zocht.

Reacties

 1. De bovenste is prachtig, de andere iets minder. Wat mag er dan voor jou hangen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wou ze allebei hangen. De bovenste omdat dat voor Tim bijna dagelijkse kost is. In de files en de drukte rijden, maar soms levert het uit verveling nog een plaatje op. Hij neemt die foto's met zijn Ipad.
   Onderstaande vond ik onmiddellijk mooi toen hij me die toonde (maar ik zal toen misschien wel een glas op gehad hebben: dan zie ik alles schoner)en ik zei ook onmiddellijk dat die aan de muur moest. Maar zoals ik al schreef was iedereen thuis hier van mening dat het een keilelijke foto was (haha). Toch vind ik hem zelf nog steeds mooi. Misschien net omdat het zo lelijk is?

   Verwijderen
  2. Oh ik vindt hem niet lelijk. En als jij hem mooi vind dan zou ik hem zeker ophangen. Kunst is ook niet altijd mooi.

   Verwijderen
 2. Dat bovenste zou ik ook in mijn werkplek kunnen ophangen. Links op de foto is ons gebouw ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig. Is dat het Europagebouw? Tim zei dat het er vlakbij was. Het was toen echt een rotdag. Een paar weken geleden geloof ik. Hoe is het met jouw fotograferen Ingrid? Wil je je mening is geven over beide foto's Ingrid. Je mag me mailen ;-) voor je oprechte mening.

   Verwijderen
 3. omdat we eerlijk mogen antwoorden,vind ik foto's van(jou)kids nog het leukst!je kan daar ook allerlei gekke foto's,gekke bekjes van nemen,daar wordt toch iedereen blij van!vind ik veel leuker dan deze donkere,triestste foto's...(sorry,is mijn mening ,hee)
  groetjes en fijn weekend debora

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van de kindjes zijn er al heel veel foto's in huis. Ook in de bureau. Dus dat hoeft niet echt meer.
   Ja. Het zijn inderdaad wat aparte foto's. Ik hou eigenlijk wel van veel kleur zoals roos, oranje, roos, maar in onze bureau zou dit net goed passen dacht ik zelf.
   Ge moogt gerust uw mening geven. Dat is de bedoeling. Ik wil weten wat andere mensen er van vinden. Ieder mens kijkt ook anders tegen een schilderij aan. Wat de ene mooi vindt of ontroert doet bv. niets bij de andere. Bij de ene is iets maar gewoon wat strepen en voor een ander is iets echte kunst.

   Fijn weekend voor jou ook.
   Groetjes.

   Verwijderen
 4. De bovenste is de mooiste ,zou een poster kunnen zijn. Omdat het al wat donker is in jullie bureau past die foto er wel vind ik.
  Een andere foto zou een tegenovergestelde kunnen zijn ,een blik uit een raam kijkend ,met veel groen enz..Of zoals iemand al zei, jullie kindjes, een groepsfoto buiten in het gras, getrokken achter glas.
  Groeten, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die bovenste foto doet mij ook een beetje denken aan Las Vegas waar wij acht jaar geleden waren. Die stad leeft vooral 's nachts en als je dan een foto trok zag je al die lichtjes. Net Kerst :-).
   Groetjes, Sandra.

   Verwijderen
  2. Ja, juist, zou een foto uit de USA kunnen zijn. Of een reclameposter.
   Ben nu wel benieuwd naar hoe je gaat inrichten.
   Groeten, Martine

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.