Wat ik wil

Ik zou meer willen lezen. Dagenlang eindeloos lezen.

Ik zou meer willen wandelen in de bossen en aan zee.

Ik zou meer orde in mijn huis willen. De was is een neverending story.
 En er blijven maar plaatsjes ontstaan met 'rommel'.

Ik zou willen dat ons huis al helemaal naar mijn zin ingericht was en ik wou dat ik meer geduld had om dit alles te bereiken.

Ik wou dat ons huis in de andere stad eindelijk eens verkocht geraakte.

Ik wil zo graag wat van de wereld zien.

Ik weet dat ik veel te veel wil en voel mij vaak een ondankbaar luxewijf dat eens wat meer gewoon tevreden zou willen zijn.

Wil jij nog iets?

Reacties

 1. Hey, dat van die rommelhoekjes en was herken ik ;-) en wat het inrichten van een huis betreft ook, zeker nu dat ik onlaatst IKEA pas goed ontdekt heb, maar wat ik echt zou willen , is dat de kids in de vakanties en de weekends eens wat minder ruzie zouden maken en dat de maandagochtend wat gemakkelijker zou zijn met ons Kjell, en dat ik eens in zijn hoofdje kon kijken zodat ik echt kon begrijpen wat er in hem omgaat. Grts.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey S.
   Dat zou ik ook willen hoor. Dat ze minder ruzie maakten wanneer ze thuis waren. Daar word ik soms echt gek van.
   En mocht ik echt één iets mogen wensen was het ook dat één der dochters haar schildklier opnieuw werkte (dat heb ik haar eergisteren nog gezegd trouwens toen wonderen ter sprake kwamen)en zij dus niet haar hele leven medicatie zou moeten nemen.

   Maar ach. We willen zoveel soms. Ik heb zoveel last van keuzestress soms. Zelfs wanneer ik naar de super ga kan ik soms niet kiezen tussen de potten choco (want ik vind ze allemaal lekker) of erger: het behangpapiertje dat ik zou willen. Dan vind ik er wel vijf mooi :-). Het valt mij veel gemakkelijker wanneer er amper keuze is.

   Soms is het ook makkelijk. Zo was ik er snel uit welke eettafel ik wou, maar ik moet er nu wel meer dan drie maanden op wachten. Het is een tafel voor het leven en ze wordt hangemaakt. Dan heb ik wel maar weinig geduld haha :-).

   Verwijderen
  2. Aja , die keuze stress was ik ook nog vergeten hahaha, en de meubels is bij ons ook op wachten vaak, maar omdat k ervoor apart moet sparen. Bij ons begint er veel stilaan aan vervanging toe te zijn, we zijn gestart met goedkope en kringloopspulletjes, maar als k iets vervang dan wacht k liever wat langer zodat het echt men zin is en we er ook heel lang plezier van kunnen hebben, dus dat vind k nu ook dat t gewoon het wachten waard is. Grts :-)

   Verwijderen
 2. Er moet ook wat te wensen blijven. Ik ken dat gevoel niet zo goed, ben eigenlijk heel tevreden met wat ik heb. Ik ben daar en tegen een echte huishen, ja op wandelen na dan dat vind ik ook heel fijn. Vakantie houden dat organiseerd mijn man altijd anders kwam ik de deur niet uit. Mijn werk is binnen zeg ik altijd. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb heel veel wensen, maar als ze nooit vervuld worden dan vind k dat ook prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :-)
  Ik zou meer uren in de dag willen zowel overdag als in de nacht zodat ik meer gedaan krijg en meer slaap krijg....enne als ik uitgerust ben krijg ik ook meer dingen beter voor elkaar :-)
  Meer in de natuur zijn ook wel ja, ik denk wel eens dat ik best in zo'n eenzaam huisje in de duinen ofzo zou kunnen wonen( later, als alle kinderen groot zijn ofzo)
  Oh en ik ben ook nog lang niet uitgekeken in/op/over de wereld.....oh men ik heb best veel wensen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ik zou willen is elke dag om 15h stoppen met werken. Daar heb ik 2 dagen over nagedacht :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.