Beelden van een groot gezin (3)

 De derde keer dat ik met foto's en beetje tekst probeer weer te geven hoe ik de dagen zie...
De vaatwas moet twee keer op een dag OP. Op het aanrecht staat altijd wel iets. Het is nooit leeg.
 De boekentassen van de jongste kinderen.
 Eten op zondag!
 De geleverde boodschappen op maandag. Door Smartmat. Voor mij een grote hulp om lekker en gezond te koken voor onze hoop. Het is eten voor vier dagen! De andere dagen kies ik iets ' anders' zoals iets van Naessens, Piet of een Libelle recept. Of een mix van de drie.
 Tv kijken. We hebben twee jaar geen TV gehad, maar hebben nu een kleintje en ik geef toe dat er iets teveel wordt gekeken naar mijn goesting. Doordat hij in de keuken staat heb ik wel overzicht naar wat ze kijken.
 De jongste werd donderdag zes maanden jong. Mijn snoes (Love).
 Er wordt veel met de auto's gespeeld als het buiten donker is. Echte jongens denk ik ;-).
Wat zouden jullie eens willen zien in een groot gezin?

Reacties

 1. Reacties
  1. De neverending story. Bijna onmogelijk alles vast te leggen. Het washok, maar ook de volle wasmanden in de badkamer, hoopjes in de hal, de mand vol één parige sokken, ... Ik wil het weleens proberen goed vast te leggen. Maar je zult nooit het hele plaatje kunnen zien :-).

   Verwijderen
  2. Kan me er iets bij voorstellen. Ben heel benieuwd!

   Verwijderen
 2. Wat een kleurrijke bekers in dat afwasmasjien! ;) Ik vind dit onderwerp erg leuk om te bekijken en te lezen want ik sta voor je in bewondering hoe je het allemaal rond kan krijgen op één dag of heeft jouw dag meer uren dan de mijne ? (grapje)
  Hier vormen schoenen een groot probleem en op dit moment zijn we maar met zen vieren meer....hoe los jij dat op? ik bedoel waar berg je al die schoenen op? Hier staan overal schoenen vooral in de gang....dus graag schoenen ;)
  liefs en een fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Greet. Ik zoek er zelf nog altijd de perfecte oplossing voor! Momenteel één groot schoenenrek en dan een kolomkast van de Ikea die ook dienst doet als schoenenrek én als opbergruimte voor fluohesjes en sjaals en mutsen. Dan nog een kast waar er nog een groot deel van de schoenen staan. Alles staat in de garage. Ook de jassen hangen daar. Maar ik ben nog zoekende dus naar een andere manier. We proberen geen schoenen in huis te hebben, maar toch slingeren er dagelijks rond (van de kinderen). Ideaal zou een soort boekenkast zijn in de garage van anderhalve meter breed op 2,50 meter denk ik met zowel kleine hokjes voor kleine schoentjes als wat hogere schappen voor de laarzen :-). Ik weet niet of ik er mee toekom. We hebben hier echt veel schoenen moet ik toegeven. Ik heb ze wel nog nooit geteld. Ik durf niet goed ;-).

   Verwijderen
 3. Het aanrecht. Ik draai ook twee kee rop een dag en volle afwasmachine! Met 5...elke keer weer vol met bekers en glazen... (en twee pannen, dan zit ie ook vol :-) )
  Heeft ieder kind zijn eigen beker en gebruiken ze die de hele dag? Hoe doe je dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het aanrecht wil ik wel eens fotograferen. Zo elke keer op hetzelfde tijdstip. Misschien voor en na de opkuis. En ik moet nog veel gewoon afwassen hoor. De sauteerpan gaat nooit in de vaat en de houten kommen ook niet, brooddozen normaal gezien ook niet, ...
   Sommige bekers worden door bepaalde kinderen meer gebruikt ja. Zo neemt Lies meestal een roze tas en ik vaak de witte. Maar niemand heeft iets 'eigens' wat dat betreft. Voor de zondag heb ik wel mooiere borden die voorlopig nog alleen door man en mij gebruikt worden en Lies, Mats en Fee nu ook hebben eigen bordjes met vakjes (op zondag!). Zondag is de enige dag dat wij een beetje allemaal samen eten...

   Verwijderen
 4. de rommel,knipoog en grapje.bij jou zie je nooit geen rommel,alle foto's zijn altijd zo perfect!chapeau!!!!groeten en fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O. Er staan wel rommel foto's op de blog hoor. Maar ik probeer toch zo weinig mogelijk rommel te posten op mijn blog haha. Een beetje dromen mag hé. Fijne zondag!

   Verwijderen
 5. kleerkasten wil ik zien !!!! Zeg, jouw blog wordt a.s. dinsdag in mijn blogpost geTAGd !!!! Vind je niet erg denk ik ? Lezen maar !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oké. Jij mag eens kleerkasten zien (nadat ik ze uitgemest heb dus je gaat wel nog wat geduld moeten hebben!).

   Verwijderen
 6. ZALIG !!!! Ik ben wel de stille volger, maar ik geniet des te meer van je schrijfsels (en foto's uiteraard) :-)
  Even over Smartmat: welk pakket nemen jullie? Met één enkel pakket komen jullie toch niet toe? (ik overweeg van 2x4dg te nemen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Vera! Ik neem de Quick&Easy samen met het drie dagen menu. Dat is voor ons voldoende voor vier dagen. Ik heb soms nog over :-). Alleen wanneer iets ongelooflijk in de smaak valt heb ik soms van het ene te weinig (bv. bij burgers,maar dan koop ik zelf wat extra gehakt). In het begin is het wat wennen, maar ondertussen zijn ze dat hier al gewoon.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.