Snif snif en bye bye

Het is heel lang geleden, maar ik ben nog eens verkouden.
Feetje kijkt maar raar op van al mijn genies en gesnotter en ik was blij dat de man de kinderen naar school kon brengen vandaag want ik voel mij wat slapjes.

Verder gaat alles hier zijn gangetje en heeft de man laten weten dat hij het toch wat zot vindt dat ik mijn eigen werkplek ga hebben. Hm. Eerst vond hij dat een heel aanlokkelijk idee omdat mijn 'rommel' altijd op het bureau rond slingerde. Hij wil het vooral heel leeg en clean en ik ben inderdaad nogal een rommelig type. Nu ook weer ligt mijn sjaal erop en mijn autosleutel en een boekje . Dat gaat al heel mijn leven zo. Een eigen bureau heb ik alleen in mijn jeugd gehad.
Met die rommel heb ik zelf niet echt problemen. Voor mij zijn dat erg nodige dingen die binnen mijn bereik moeten zijn :-).
Maar nu blijkt de man dat plots toch best oké te vinden als ik misschien iets meer moeite doe om er geen nest van te maken.
Hm. Tja. Dat doe ik graag blijkbaar. Nesten maken.
Dan moet ik de huistaken en rapporten van de kinderen tussen zijn facturen gaan zoeken :p.

En dus is het idee van een eigen werkplek afgevoerd, maar ga ik toch wat luchterige dingen aanvoeren. Een schilderij met veel kleur misschien. Want nu is het wel heel donker.
Tips zijn weer heel erg welkom. Een foto van onze huidige werkplek zie je hier .

Reacties

 1. verzorg je goed,dat je snel beter wordt!veel warme dranken en van tijd tot tijd in de zetel met een deken en een goed boek,knipoog!en een mandje vers fruit of warm citroensap(aangelengd met water,wat suiker en goed heet).
  wat zou je vinden van een fotoreportage van je hele gezin en dan de leukste op canvas in cepia,zwart-wit of kleur,is maar een ideetje of van al je kindjes een canvaschilderijtjes-kunstwerkje...groeten debora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kaloban kopen is in druppelvorm, siroop én pilletjes, is op basis van pelargonium oftewel geranium !!! Werkt supersnel bij verkoudheden. En van die nesten, tja da's ieder zijn ding hé, ik ben daar allergisch voor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sandra, ik nies gezellig met je mee ;) Wat eerder begon met lichte keelpijn zit nu vooral in mijn neus en hoofd...Ach ja tzal wel weer overwaaien.....
  Ik hoop dat je je snel beter voelt want hier al grotere kids ....ik kan makkelijker mijn rust nemen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.