Beu, zo beu.

De manicure vandaag was alweer echte Me-time. Mijn nagels zien er weer 'stralend' uit. Nu de rest nog! Al heb ik van mijn haar ook geen klagen.

Het was een geloop vandaag en een best teleurstellende ochtend.

Naar het oude huis om contracten te verkrijgen en er geen krijgen. Momenteel wonen er mensen in ons huis die in ruil voor het wonen het onderhoud van de woning doen, maar voor de bank heb ik ├ęchte contracten nodig en de inwonende mensen zijn niet zo voor contracten en banken en zien dat dus niet zitten. Dat is wel frustrerend.

Dan naar de bank met slecht huiswerk want zonder die contracten kan de bank met ons ook niet verder. Dan stop het wel even. Ik voelde me een beetje belachelijk tegenover de bankier toen ik zielig verkondigde dat ik die contracten niet verkrijg van hen.

Bij het buiten gaan had de oudste (die mee was) DE oplossing: 'Gooi die mensen uit je huis en zorg dat er mensen inkomen die WEL een huurcontract willen tekenen en je zou wel een 'ja' krijgen van de bank en de nodige gelden.'
Was het maar zo simpel - ja. Zij ziet het logisch, maar mij zit het hoog ondertussen en man ook.

En dus stapte ik het Immo kantoor binnen en zei daar dat het huis Zo snel mogelijk verkocht moest worden. Dat ik het zat was: al dat gedoe. En dat hij meteen een flinke hap van de vraagprijs moest doen. En dat gaat dus gebeuren.
Het huis staat te koop heel ver onder de ooit geschatte prijs en ver onder de huidige vraagprijs.
Nu maar hopen dat er een koper is die beseft dat dit echt een huis is voor een appel en een ei. Goedkoper ga je zo een huis nergens vinden.

En Tim en ik? Wij willen er vanaf !
Moest het kunnen gaf ik het weg (grapje!).

Vandaag nog een oudercontact te gaan;
En ik ben echt vreselijk moe.
Maar we gaan door. Vanaf mijn bureau zie ik dit plaatje. Dat ook voortdurend veranderd. En dat maakt mij blij.
We zijn gelukkig in ons nieuwe huis. Het is een veel fijnere plek dan het oude huis.
Daarom moeten we door een zure appel bijten. Maar daarna zullen het zoete zijn.

Reacties

  1. Niet leuk... :( Daar weegt een manicure niet tegen op, natuurlijk... Hopelijk raakt het oude huis rap verkocht: een schone lei voor het nieuwe jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oei wat jammer van jullie huis. Ik vond de prijs nog niet zo hoog, hier zijn ze hoger. Hoop dat jullie er nog een goeie prijs voor krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.