Cadeautjes zoektocht

Dit jaar heb ik er me snel vanaf gemaakt. Anderhalf uur tijd. Zoveel heeft het me gekost om alle verwachte Kerstcadeautjes te kopen.
Welgeteld één uur liep ik in vier winkels rond: totale tijd dus gemiddeld een kwartier per winkel.
Een goede voorbereiding is alles. Heel goed nadenken wat je wil en waar je dat gaat halen.
 Meteen een verkoopster aanspreken in de winkel om de dingen voor je te halen, in te pakken en hop: betalen! Tijdens het inpakken liep ik gewoon even al tot aan de volgende winkel om nadien het ingepakte goed weer op te halen. Heel tijdbesparend :-).
Cadeautjes waren boeken (natuurlijk), cadeaubons (2), puzzels, dekentjes, een toverstaf, een kussen, ...

Het andere half uur Kerstshopping deed ik online. Klik, klik, betalen.
Ik ben er dus zo goed als klaar mee.

Het enige wat ik nog moet doen is de Secret Santa editie 2014 doen, maar daar heb ik nog een paar daagjes voor. Ook daar heb ik al lijstjes voor gemaakt, maar man. Ik vind het toch maar moeilijk. Volgend jaar sla ik toch over denk ik.

Ons kinderen hadden Kerstfeestjes op school en deden ook aan Secret Santa, ze kregen rapporten mee naar huis (hele goede en hele slechte) en we werden overstelpt met kaartjes.
Straks om 19.50 uur nog één oudercontact te gaan en dan : Leve de vakantie.
Tijd om te puzzelen, te tekenen, geschminkt te worden, te bakken, uit te slapen (tieners), lang op te blijven (ook tieners), voor te lezen en een beetje te feesten. Maar we plannen niet te veel.
En in drukke winkelstraten ga je mij niet vinden . Daar blijf ik ver weg van.

 
Fijn weekeinde.

Reacties

 1. amai,dat zijn kerstkadootjes in sneltempo!!wow,hoe doe je het toch,winkel je niet graag?ik ging vandaag naar 1kledingszaak enkel kijken en eventjes passen ,zelfs niet heel de winkel afgelopen,betalen(wel lange rij voor me!),dit kostte me 1uur!!(fff).
  hoe doe jij dat met kledij aankopen voor je kinderen?gaat dat ook zo snel?of neem je ze mee?fijn weekend debora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er vandaag ook 3 gescoord in één winkel, yes! Nog twee te gaan! voor de 2 opa's, altijd moeilijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik winkel wel graag, maar niet wanneer het druk is en ook niet te lang. 2 uur is echt het maximum, maar vandaag was de laatste dag en de enige dag dat dit nog kon zonder kleine kindjes en voor de grote drukte zodoende, maar het was al erg druk hoor. Een uur aanschuiven? Daar begin ik niet eens aan. Zo kocht ik 2 cadeaubonnen, maar omdat in de ene winkel ook een rij stond van zo'n 20 mensen ging ik naar een andere winkel waar totaal geen rij stond en kocht voor hetzelfde bedrag een bon. Het bedrag blijft hetzelfde en ik weet dat beide winkels in de smaak zouden vallen, maar ik koos dus voor diegene zonder rij :-).
  Ik neem mijn kleine kinderen zelden mee om kledij te kopen en ik koop heel veel kledij online. Ook schoenen. En ook speelgoed. Ik heb zelden moeite met de maten. De groteren meisjes. Die gaan wel mee. Dan trekken we een paar keer per jaar naar een shoppingcenter en die krijgen een bedrag en mogen dan kledij en schoenen kiezen. Ik bemoei me niet met hun keuze. En ook niet met hoeveel een stuk kost. Het te besteden bedrag blijft hetzelfde.

  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O nee die drukte. Je hebt het handig aangepakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Campinglife

Hoe is 't?

Opruimeritis in de hoogste graad en Yeah: schoolvakantie.